Kendte4. april 2022

Tom Parker-indsamling når vanvittige højder, efter hans tragiske dødsfald

I sidste uge tabte den kun 33-årige britiske The Wanted-sanger kampen til kræft, efter han i 2020 blev diagnosticeret med kræft i hjernen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en intet mindre end hård og ubærlig besked, Tom Parker fik i 2020, da han, efter længere tids ubehag og humørsvingninger valgte at gå til lægen for at undersøge, hvad der kunne være galt.

– Lægen rullede gardinet for rundt om min seng og fortalt mig, at jeg havde en svulst i hjernen, og jeg sagde; ”Nej, du må være forkert på den, jeg er kun 32”, fortalte han siden i en video om det skæbnesvangre øjeblik.

Kort tid efter fik at han at vide, lægerne kun forventede, han ville leve i de næste 12-18 måneder.

Noget, der desværre endte med at være uhyggeligt præcist, da han onsdag den 30. marts sov stille ind, 17 måneder efter den livsomvæltende besked.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom_parker.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Instagram

Siden er det strømmet ind med kondolencer til Tom Parkers hustru, Kelsey, der siden har valgt at oprette en GoFundMe-indsamling til ære for The Wanted-sangeren. Det delte hun lørdag på sin Instagram-profil.

– Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeres kærlighed og støtte betyder for os lige nu. Vi er overvældet af alles generøsitet. Vi har derfor valgt at oprette en indsamling for de af jer, der ønsker at donere til ære for Tom. Vi takker alle fra bunden af vores hjerter, skriver hun.

Artiklen fortsætter under opslaget

På indsamlingssiden kan det ses, at Kelsey i første omgang havde et mål om at samle 5.000 pund, hvilket svarer til omkring 45.000 danske kroner.

– Vi anmoder høfligt om, at der i stedet for gaver og blomster sendes donationer afsted mod denne GoFundMe-indsamling, hvor alle indtægter vil gå til fantastiske formål i Toms navn for at hjælpe andre i nød, forklarer Kelsey om indsamling.

Men på bare få dage er målet for længst nået.

I skrivende stund er der indsamlet mere end 35.000 pund (313.000 danske kroner), og donationerne fortsætter med at vælte ind.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/tom_parker_og_kelsey_parker.jpg
 Foto: GoFundMe

Tom Parker sammen med sin hustru, Kelsey og deres to børn, Aurelia og Bodhi. Foto: GoFundMe

– Hvis kærlighed kunne have reddet Tom, så ville han have levet for evigt, lyder det afsluttende fra Kelsey, der informerer om, at hun vil opdatere siden med information om, hvor pengene vil blive sendt hen.

Sponsoreret indhold