Kendte26. april 2020

Tom Hanks og Rita Wilson donerer blod for at hjælpe med at finde kur mod cornavirus

Skuespiller Tom Hanks og konen Rita Wilson træder nu til i kampen om at finde en kur mod den dødelige virus. De to har nemlig valgt at donere deres blod, efter begge at have været smittet med Covid-19
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom_hanks.jpg
 Foto: MEGA

Tom Hanks og konen Rita Wilson måtte i marts måned lade sig isolere i Australien, da de begge var blevet syge med coronavirus.

Men nu hvor parret igen er raske, har de ikke tænkt sig bare at nyde tiden derhjemme.

I stedet har de valgt aktivt at træde til i kampen mod den dødelige virus ved at donere blod, der forhåbentligt kan hjælpe forskningen videre.

Det skriver Metro.

- Mange spørgsmål har været, hvad skal der ske nu? Hvad gør vi nu? Er der noget, vi kan gøre? Og det viser jeg, at vi har fundet ud af, vi har antistofferne, lød det fra Hanks i podcasten ”Wait Wait… Don’t Tell Me!”.

- Vi er ikke kun blevet kontaktet, vi har også sagt; ”vil I have vores blod?” Og vi vil give det til de steder, der gerne vil arbejde på det, som jeg håber kaldes Hank-cine, lød det fra skuespilleren.

Til CBS har Rita Wilson fortalt, at parret afventer at høre, om deres antistoffer i blodet vil kunne hjælpe mod en fremtidig kur mod virussen.

Siden coronakrisens start har vi hørt om flere stjerner og Hollywood-kendisser, der har valgt at dykke dybt i lommerne for at donere større summer penge i kampen mod virussen.

Sponsoreret indhold