Kendte4. november 2021

Tom Hanks fik vildt tilbud: Det betaler jeg ikke

Hollywoodstjernen Tom Hanks fik tilbudt en tur i rummet af Amazon-grundlæggeren Jeff Bezos. Det viste sig dog at være et tilbud, han godt kunne sige nej til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom-hanks.png
 Foto: MEGA

Der er mange, der drømmer om at komme en tur til det ydre rum, men Hollywood-skuespilleren Tom Hanks er ikke en af dem.

Den 65-årige Oscar-vinder blev ellers tilbudt en tur i rummet af Amazon- og Blue Origin-grundlæggeren Jeff Bezos.

Tilbuddet var dog ikke just gratis, fortæller Tom Hanks i et interview med den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel, da han tirsdag aften gæstede "Jimmy Kimmel Live".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega796205_003.jpg
 Foto: MEGA

Sådan så det ud, da Blue Origin sendte skuespilleren William Shatner i rummet. Den tur ville Tom Hanks ikke betale for. (Foto: MEGA)

- Altså ja, det krævede, at jeg skulle betale, lyder det fra skuespilleren.

- Du ved, det koster 28 millioner dollars eller sådan noget. Jeg klarer mig fint, Jimmy, jeg klarer mig fint. Men jeg betaler ikke 28 millioner dollars.

- Jeg behøver ikke bruge 28 millioner dollars på sådan noget, siger han og tilføjer, at han dog er villig til at overveje en rumrejse, såfremt tilbuddet skulle vise sig at være gratis.

William Shatner sagde ja - og satte rekord

"Star Trek"-stjernen William Shatner er blandt dem, der har takket ja til Bezos-tilbuddet og med sine 90 år er han dermed også den ældste mand, der kan bryste sig af at have været i rummet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega796205_005.jpg
 Foto: MEGA

William Shatner og resten af holdet, der blev sendt u rummet den 13. oktober. (Foto: MEGA)

- Jeg er så fyldt af følelser over, hvad der lige er sket. Det er ekstraordinært, ekstraordinært. Det er så meget større end livet og jeg, lød det fra William Shatner til The Guardian efter turen.

- Det har ikke noget at gøre med de små grønne mænd og den blå kugle. Det har at gøre med enormiteten og hurtigheden og pludseligheden af liv og død.

Turen har en varighed på 10 minutter.

Sponsoreret indhold