Kendte13. oktober 2022

Tom Cruise ruster op efter dødstrusler: Frygter for sit liv

Det er en fyret medarbejder, der er rasende på filmstjernen
Tom Cruise bliver passet ekstra godt på i disse dage.
Tom Cruise bliver passet ekstra godt på i disse dage.
 Foto: Ritzau Scanpix

Man er vant til at se Tom Cruise nedkæmpe den ene skurk efter den anden på det store lærred, men i virkelighedens verden tager han altså ingen chancer.

Filmstjernen ruster nemlig nu op, når det kommer til sikkerheden, fordi han angiveligt har modtaget en række dødstrusler.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie er det en tidligere medarbejder, der er rasende på både Tom Cruise samt instruktøren Christopher McQuarrie, fordi han blev fyret under optagelserne til den kommende film "Mission: Impossible 8".

Den fyrede medarbejder, der var tilknyttet filmen som stuntkoordinator, har været vred siden fyringen, men nu skal vreden angiveligt have eskaleret så voldsom, at både Tom Cruise og Christopher McQuarrie frygter for deres liv.

Derfor har de begge nu ansat ekstra sikkerhedsvagter og bodyguards som beskyttelse.

- Tom og Chris arbejder stadig på filmen, men tingene har udviklet sig til at være mere og mere ubehagelige med den tidligere medarbejder, og nu er det kommet til at være en sag, hvor der ikke bliver taget nogen chancer, lyder det fra en anonym kilde til The Sun.

- Tom er vant til at have sikkerhedsfolk omkring sig det meste af tiden på grund af sin berømmelse, men for Chris er det meget nyt. Ingen af dem tager nogen chancer.

Ifølge det britiske medie var den fyrede medarbejder ansat for at finde lokationer, der kunne bruges i filmen til diverse stuntscener.

Han har efter fyringen sagsøgt Paramount Studios, fordi han mener, han er blevet behandlet uretfærdigt.

Han skal i den forbindelse blandt andet have delt beskyldninger om, at russiske oligarker finansierer Tom Cruises film og endvidere have påstået, at FBI efterforsker Paramount for hvidvaskning.

FBI har dog aldrig bekræftet, at sådan en efterforskning finder sted.

Sponsoreret indhold