Kendte17. december 2023

Tom Cruise har scoret russisk influencer: Nu advarer eksmanden

Den amerikanske Hollywood-stjerne er angiveligt faldet pladask for den russiske Elsina Khayrova. Influencerens eksmand kommer dog med en advarsel til Tom Cruise
Tom Cruise skal være den glade giver, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en fremtid med den russiske modella.
Tom Cruise skal være den glade giver, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en fremtid med den russiske modella.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tom Cruises nye kæreste? Kysser på 25 år yngre kvinde til fest i London

Now I ain't sayin' she a gold digger ...

Rygterne svirrer, og det siges, at den 61-årige Tom Cruise har fundet sig en 25-år yngre kvinde.

"Top Gun"-stjernen er nemlig blevet set sammen med den russiske influencer Elsina Khayrova, og flere lader til at være helt overbeviste om, at Hollywood-stjernen danner par med den 36-årige influencer.

Men selvom Tom Cruise utvivlsomt er vant til at varte de krævende Los Angeles-kvinder op, så er Elsina Khayrova i en liga for sig.

Sådan lyder det i hvert fald fra Instagram-kendissens eksmand, den russiske oligark Dmitry Tsetkov.

Elsina Khayrova er en dyr dame, hvis du spørger eksmanden Dmitry Tsvetkov.
Elsina Khayrova er en dyr dame, hvis du spørger eksmanden Dmitry Tsvetkov.
 Foto: Instagram/Elsina Khayrova

Dyr smag

I et interview med Daily Mail afslører han blandt andet, at Elsina Khayrova i løbet af deres 11 år lange ægteskab formåede at brænde 86 mio. kroner af på tøj og 17 mio. kroner på handtasker.

- Uanset hvem hun er sammen med, Tom Cruise eller nogen anden, bør de være opmærksomme på, at hun godt kan lide de finere ting i livet og har en dyr og luksuriøs smag, siger den russiske oligark om sin ekskone, Elsina Khayrova.

Han er dog ikke en bitter mand. Tværtimod ønsker ekshustruen held og lykke.

- Jeg er glad på hendes vegne. Jeg ønsker hende alt det bedste.

Ifølge Forbes tjente Tom Cruise hele 294 mio. kr. i 2023, og det er et beløb, han bare kan smide oven i den store formue, der angiveligt lyder på 4,1 mia. kr.

Elsina Khayrova er i besiddelse af en taskesamling til en værdi af 17 mio. kr.
Elsina Khayrova er i besiddelse af en taskesamling til en værdi af 17 mio. kr. Mon ikke Tom Cruise vil kaste en lille krokodille-Birkin ind i samlingen?
 Foto: Instagram/Elsina Khayrova

Men Cruise skal måske sørge for at passe ekstra godt på sine penge, hvis han vælger at lukke russiske skønhed helt ind i sin verden.

Elsinas eksmand fortæller nemlig, at han i løbet af de 11 år, de dannede par, gik fra at have en formue på 1,7 mia. kr. til (i de kredse) sølle 434 mio. kr., da skilsmissen var overstået.

Ironisk nok har Dmitry Tsvetkov været i kontakt med en række Hollywood-producere, der arbejder på at lave en film om hans liv. Et liv der indebærer diamanthandler, russiske militærdroner og en sibirisk kulmine.

Tsvetkov, der til daglig bog i England, er desuden på en Most Wanted-liste hjemme i Rusland og har tidligere fået besked om, at hvis han nogensinde skulle finde på at vende tilbage, så vil han blive slået ihjel.

Og hvem tror du så, at Dmitry Tsvetkov har forslået til at spille ham på det store lærred?

Tom Cruise dannede i flere år par med Katie Holmes, som han også fik en datter med.
Tom Cruise dannede i flere år par med Katie Holmes, som han også fik en datter med.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg fortalte produceren, at den eneste skuespiller, der kunne spille mig, er Tom Cruise. Vi har cirka samme højde og vægt, og jeg ville være beæret, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg håber, at jeg en dag vil kunne møde ham for at diskutere det her projekt.

Vild med kendte kvinder

Tom Cruise har haft flere bemærkelsesværdige forhold gennem sin karriere. Han har været gift tre gange: først med skuespillerinden Mimi Rogers, derefter med Nicole Kidman, og senest med Katie Holmes​​.

Også Nicole Kidman har tidligere haft fornøjelsen af at danne par med Tom Cruise.
Også Nicole Kidman har tidligere haft fornøjelsen af at danne par med Tom Cruise.
 Foto: Vince Bucci/AFP/Ritzau Scanpix

Derudover har han også været involveret romantisk med flere kendte kvinder. I de tidlige 1980'ere daterede han Melissa Gilbert​​, og han havde også en kortvarig date med Heather Locklear​​.

Han havde et forhold til Rebecca de Mornay, som varede i to et halvt år efter at de medvirkede sammen i filmen "Risky Business"​​. Desuden har han haft et forhold til sangerinden Cher​​.

Efter sit ægteskab med Nicole Kidman var han i tre år kærester med Penélope Cruz​​. Efter sit ægteskab med Katie Holmes blev det rapporteret, at han daterede skuespillerinden Hayley Atwell fra 2020 til 2022​​.

Sponsoreret indhold