Kendte25. april 2020

Tørsvømning: Olympisk svømmebabe vælter internettet med vild video

Når man nu ikke lige har daglig adgang til bassinet, så må man nøjes med sit køkkenbord
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/svoemmebabe_2.jpg
 Foto: MEGA

Den seksdobbelte verdensmester i svømning Yuliya Efimova fra Rusland har ikke tænkt sig at ligge på den lade side og slet ikke få brugt svømmemusklerne - også selvom hun ikke kommer i vandet lige foreløbigt.

Det beviser den 28-årige olympiske svømmer på sin Instragram.

Kun ved hjælp af nogle utrolige mavemuskler og lidt hjælp til at holde anklerne på plads får hun øvet sin crawl. Og internettet elsker det.

Det ligner en avanceret form for planke - eller blot en optisk illusion, når det lykkedes den russiske svømmebabe at tage både bryst- og rygtag i luften under den utrolige karantæne-træning.

Efter "banerne" på køkkenbordet, stiller Efimova sig på måtten, hvorefter hun laver nogle ligeså opsigtsvækkende øvelser. Fra at ligge ned på håndflader og med maven i vejret, rejser hun sig op i en lige linje.

Artiklen fortsætter under opslaget

Yuliya Efimova har tildigere haft verdensrekorden i 50 meters brystsvømning, ligesom hun som sagt har vundet verdensmesterskabet hele seks gange. Siden sin olympiske debut i 2008 har hun taget intet mindre end 3 olympiske medaljer - to sølv og én enkelt bronze - med hjem til Rusland.

Efimova er naturligvis ikke den eneste svømmer, der har været nødsaget til at øve sig på land.

Hendes canadiske kollega Amélie Kretz får pudset formen af i et oppusteligt svømmebasin i garagen, mens triatleten Yasmin Rieger klarer skærerne i haven med et par spande vand:

Sponsoreret indhold