Kendte 15. juni 2018

WTF?! Tør du spise dette løg overtrukket med chokolade?

Denne snack får tårerne frem i øjnene på os - og ikke nødvendigvis på den gode måde...
Foto: Instagram / mueller_chocolate_co

Vi ved ikke helt, om vi skal grine eller græde. Men nu når der er løg involveret, kan det godt være, at tårerne trumfer.

En chokoladebutik i Philadelphia, Pennsylvania sælger nemlig RÅ løg overtrukket med chokolade - og det lyder lige dele frastødende og fascinerende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På deres hjemmeside beskriver Mueller Chocolate Co. den sære snack som værende perfekt til en person, der er "sød udenpå, men ækel indeni".

For knap 32 kr. kan du forkæle den du elsker - eller hader - med en snack, der nok skal udfordre smagsløgene med en både skarp og sød smag.

Ifølge BillyPenn opstod ideen til den bizarre spise i 1983, da en komiker ved navn Bob Nelson indspillede et program ved navn "Double Muppets Hold the Onions".

Filmstudierne lå lige på den anden side af gaden over for Mueller Chocolate Co., og komikeren bad dem om at lave et løg overtrukket med chokolade, som skulle bruges i showets intro.

Folkene hos Mueller Chocolate Co. syntes, at idéen var så sjov, at de beholdte den sære chokoladespise i sortimentet, og jævnligt udfordrer venner og fjender hinanden i, om man kan spise et choko-løg.

Sponsoreret indhold