Kendte16. december 2020

Tivoli med vild gestus: Donerer juletræer til testcentre

Den københavnske forlystelsespark har måtte lukke midt i julesæsonen på grund af coronarestriktioner, men havens smukke juleudsmykning går ikke til spilde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_0557.jpg
 Foto: Tivoli

Normalt står danskerne i kø til at prøve forlystelserne i Tivoli, men sådan er det ikke i år.

Nu er det landets mange testcentre, danskerne står i kø ved i op til flere timer, og det tager Tivoli, der i sidste uge lukkede midt i julesæsonen på grund af skærpede coronarestriktioner, nu konsekvensen af.

I en pressemeddelelse oplyser Tivoli, at forlystelseshavens mange juletræer nu bliver doneret til testcentre i Region Hovedstaden.

- I stedet for at de mange træer ender i kompostbunken, får de nu nye chancer for at sprede julestemning hos både sundhedspersonale og de mange danskere i kø til en Covid-19 test, lyder det blandt andet i pressemeddelelsen.

Det kommer til at være ved de permanente teststeder i Valby, på Nørrebro i København, ved lufthavnen, i Hillerød, i Taastrup og i Ballerup, at man inden for de kommende dage kan nyde synet af de flotte juletræer, som stilles op i smukke formationer, som vi kender det fra Tivoli.

I pressemeddelelsen oplyser Tivoli også, at det overskydende mad fra Tivolis mange spisesteder bliver doneret til Fødevarebanken.

Sponsoreret indhold