Kendte8. september 2023

Tine Gøtzsche kunne ringe til én hver dag under ”Forræder”: Han var hendes klippe hele vejen

Tv-værten og ”Forræder”-deltageren med styr på både strikketøj og nattemord havde et helt særligt es i ærmet, når hun skulle udregne sine næste træk i TV 2-hittet
Journalist og tv-vært Tine Gøtzsche brugte helt særlig hjælp hjemmefra, da hun imponerede i "Forræder" 
Journalist og tv-vært Tine Gøtzsche brugte helt særlig hjælp hjemmefra, da hun imponerede i "Forræder"
 Foto: Lotta Lemche, TV 2

Lige for tiden gør hun alt for at dolke de andre kendte i ryggen, når TV 2-succesen ”Forræder” ruller over skærmene fredag efter fredag, og hvor kampen skal udkæmpes mellem såkaldte loyale – og de få, der må siges at være det stikmodsatte.

Men selvom 56-årige Tine Gøtzsche muligvis overrasker de fleste med sine evner indenfor pokerfjæs og gode miner til slet spil, så viser det sig, at hun brugte en helt særlig livline hver aften.

Nemlig hendes søn Jakob på 20 år, som hun tog med til premieren på ”Moulin Rouge” torsdag aften.

– Han var min coach hele vejen. Det var ham, der fik lov at bestemme, at jeg skulle være med, fortæller den garvede nyhedsvært til SE og HØR.

En halv time om dagen

Der var begrænset mulighed for kontakt til omverdenen, mens deltagerne går rundt og mistænker hinanden på Hvedholm Slot i ”Forræder”, men en halv time om dagen havde de medvirkende kendisser mulighed for at foretage opkald til verden udenfor.

– Jeg måtte ringe til én hver dag, og det var Jakob, der ringede til. Det var ham, der kom med alle dessiner om, hvad jeg skulle gøre. Så han er mastermind, forklarede Tine.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-08/_mho3082-1.jpg
Tine Gøtzsche adopterede i sin tid sønnen Jakob fra Etiopien. I dag er han blevet 20, og er bestemt gammel nok til at hjælpe sin kendte mor gennem et krævende rollespil på tv.
 Foto: Martin Høien

Og måske de fleste trofaste seere af "Forræder" hurtigt kan sætte sig ind i, at man kan have brug for at lufte strategierne andre steder end bare oppe i egne tanker.

Rollen som "Forræder" var også mere intens for tv-værten Tine Gøtzsche, end hun lige regnede med.

Tillid brydes, og selv om det er en del af spillet, tærer det på energien og psyken, har hun tidligere fortalt.

– Jeg er glad for, jeg var med, men det var eddermame hårdt! Mentalt hårdt. Det er det mest intense, jeg har prøvet. Det var nogle vilde dage!

Sponsoreret indhold