Kendte4. juni 2024

Tine Gøtzsche afslører bryllupsdetaljer: Tre ukendte mennesker var med til vielsen

Da Tine Gøtzsche og Mads Nygaard blev gift i december sidste år, var det ikke helt uden problemer. Men et møde med en amerikansk mand dagen før brylluppet gjorde parret lidt roligere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I "Breinholts" afslører Tine Gøtzsche, hvordan hun og Mads fandt et af de to vidner til deres spontane bryllup i Edinburgh.
 Video: Breinholts / Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph blev forelsket i gift mand: Det var virkelig dårlig timing

Det tog 56 år før Tine Gøtzsche blev gift for første gang.

I 2020 friede Mads, og den 1. december 2023 blev parret gift i Edinburgh.

I det nyeste afsnit af ”Breinholts” fortæller Tine Gøtzsche, at hun og Mads havde forsøgt at blive gift i fire år, men det var først da turen gik til Skotland, at brylluppet blev en realitet.

– Vi havde planlagt en rejse til Edinburgh, og så sagde Mads ”skal vi så ikke bare gøre det der?”

– Og det der med bare at gøre det helt alene uden at tænke, hvordan børnene og min mor har det, så føltes det fuldstændig rigtigt.

Parret har tidligere fortalt, at de dog ikke helt havde gennemtænkt problemerne med Brexit, og derfor blev det en meget bureaukratisk proces med visum, ansøgninger og mange andre papirer.

Tine og Mads skulle ansøge om at blive gift en måned før, og til den store dag skulle det forlovede par også have vidner.

Her var der bare et lille problem, da de var ”stukket af” til Skotland alene.

– Vi havde spurgt lidt til på forhånd, hvad vi skulle gøre, da vi ikke havde nogen vidner med.

De blev dog forsikret om, at der nok skulle blive fundet nogen – i værste tilfælde kunne de bare finde nogle fra gaden.

Den udmelding gjorde dog Tine Gøtzsche og Mads lidt nervøse for, hvordan det hele ville gå, og derfor tog de – lidt tilfældigt – sagen i egen hånd dagen før vielsen.

– Dagen før mødte vi en meget sød amerikaner på en café. Han var rejst til Storbritannien, fordi han holdt med Newcastle, og han skulle se Newcastle mod Manchester United, og så var han kørt op til Edinburgh for at se dem.

– Så spurgte vi, om han skulle noget i morgen formiddag, og det skulle han ikke, og så spurgte vi, om han kunne tænke sig at være vidne til vores bryllup. Det ville han gerne.

På dagen hvor vielsen skulle finde sted på rådhuset kommer personalet ellers ud inde fra kontoret og siger, at de har løst problemet med vidnerne.

To schweiziske damer var kommet ind for at spørge, om de måtte låne toilettet, og i den forbindelse spurgte personalet på rådhuset, om de kunne tænke sig at blive et kvarter mere for at være vidner til et bryllup.

Marcus Brown fra USA, som parret havde mødt dagen før, og som personerne på rådhuset ikke kendte til, stod derfor til en degradering, hvis han ikke nåede at komme til tiden på rådhuset.

Men da den flinke amerikaner fra caféen troppede op, blev en af de schweiziske kvinder i stedet degraderet til sidst. Hun fik i stedet lov til at være bryllupsfotograf.

Se hele klippet fra "Breinholts" med Tine Gøtzsche, hvor hun sætter ord på brylluppet, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold