Kendte 2. marts

“Tinder Swindler” Simon Leviev snød kvinder for millioner: Nu bliver han selv snydt

Simon Leviev gjorde det til en levevej at snyde forelskede kvinder for penge. Nu har nogen snydt ham.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sommetider kan det være godt at smage sin egen medicin. Men det er ikke sikkert at svindleren fra Tinder Simon Leviev er enig.

Men andre kan måske sidde og fryde sig over, at det nu var hans tur til at blive franarret nogle penge, efter han er blevet anklaget for at have narret over 67 millioner kroner fra forelskede kvinder, der på den måde kunne forsøde hans liv med restaurantture og private fly.

Han har nemlig været en del af et Instagram-scam, fortæller TMZ.

Ville verificeres

Sidste torsdag skrev en verificeret kvinde til Simon og fortalte, at han også kunne blive verificeret og derved få det blå flueben på sin profil, så man kan være sikker på, det er den rigtige person, der står bag profilen.

Nogle ville mene, at det kan virke ironisk, at manden der i flere år løj om sin egen identitet nu vil verificeres. Men han takkede ja og sagde at både ham og hans nye kæreste gerne ville have det blå flueben.

Hjælp fra kæresten

Kvinden på Instagram fortalte, at det ville hendes kæreste, hjælpe dem med, da han arbejdede ved Meta, der ejer Instagram.

Der blev gjort meget ud af det, og Simon fik facetimet kæresten, der var på et travlt kontor, og han lovede at han kunne give dem fluebenet samt slette alle de profiler, der udgav sig for at være ham.

Der var dog en lille hage ved det hele. De skulle give nogle penge for, at det var muligt. Næsten 45.000 danske kroner, skulle storsvindleren overføre til Meta-kæresten. Og det gjorde han via to transaktioner i PayPal.

Mistænkelig manager

Man skulle tro, at tyv tror hver mand stjæler, men det var først, da Simons manager gjorde opmærksom på, at der var noget mistænkeligt over det.

Men der var det for sent. Parret havde fjernet deres profiler og alle spor på internettet. De var forsvundet fra jordens overflade – ligesom pengene.

Så denne gang var det svindleren selv, der blev svindlet. Der er dog efterfølgende kommet et gratis blåt flueben ved Simons Instagram, efter manageren kontaktede det rigtige Meta.

Sponsoreret indhold