Kendte28. august 2023

Tina Vilbrand frygter for sin søn: - Det gør mig rigtig bange

Den tidligere "Robinson"-deltagers søn bor og går i skole 150 meter væk fra Christiania, hvor en 30-årig mand blev skuddræbt i weekenden
Tina Vilbrand deltog i "Robinson Ekspeditionen" tilbage i 2016.
Tina Vilbrand deltog i "Robinson Ekspeditionen" tilbage i 2016.
 Foto: TV3

Kender du mere til sagen? Så hører vi gerne fra dig. Skriv en fortrolig mail til journalisterne på saad@sh.dk

LÆS OGSÅ: Turist i chok efter Christiania-skyderi: - Det er jo forfærdeligt

- Jeg får is i maven, når jeg bevæger mig omkring Christiania. Jeg synes ikke, at vores børn kan løbe rundt omkring det område.

Sådan fortæller den tidligere "Robinson"-deltager Tina Vilbrand til SE og HØR. Hendes søn Alvin på ni år bor går i skole blot 150 meter væk fra Christiania, hvor fem personer blev ramt af skud på Christiania lørdag aften.

Tina Vilbrand skulle køre sønnen og hans kammerat hjem til ekskonen, der bor de 150 meter væk fra Christiania. Tv-kendissen blev overrasket, da hun så politi og ambulance i området.

- Jeg sagde til drengene, at de ikke skulle kigge. Man ved jo aldrig, hvad der er sket, fortæller Tina Vilbrand til SE og HØR.

Den tidligere "Robinson"-deltager fik senere fortalt, at der var en skudepisode på Christiania, hvorfor hun nu frygter for sin søns sikkerhed.

- Alle udveje og flugtveje fra Christiania er mod børneområder på den ene eller anden måde, men de (gerningsmændene, red.) er pisseligeglade.

- Jeg bliver virkelig utryg. Jeg får ikke lyst til at sende Alvin i skole, og det endte også med, at han blev hjemme fra skole i dag (mandag, red.).

Ifølge Tina Vilbrand er Pusher Street det store problem på Christiania.

- I Pusher Street er der rockere. Det er dem, der styrer det. Så bliver det bare et stort bandeopgør.

Så hvis det var op til dig, så skulle Pusher Street lukkes?

- Ja. Det må rykkes væk et andet sted, hvor store børn kan lege, lyder de afsluttende ord fra Tina Vilbrand.

Ifølge SE og HØRs oplysninger var den 30-årige mand, der blev skudt på Christiania, prøvemedlem i Hells Angels Copenhagen-afdeling.

Manden har også tidligere været en del af den nu nedlagte NNV-bande (Nørrebro Nordvest red.).

Han blev i timerne efter angrebet erklæret død på Rigshospitalet.

Derudover har Københavns Politi bekræftet over for SE og HØR, at to af de sårede under skudattentatet ikke er danske statsborgere. Det er dog uvist, om der er tale om turister eller herboende udlændinge.

En 18-årig teenager blev i forbindelse med drabet på den 30-årige mand fremstillet i grundlovsforhør søndag, sigtet for drab og drabsforsøg.

Teenageren nægter sig skyldig i de alvorlige anklager.

Sponsoreret indhold