Kendte10. juli 2024 (opd. 10. juli 2024)

Tina og Isabel fra "Fede forhold" holder vejret: - Det er mega hårdt

Mødrene Tina og Isabel har netop modtaget beskeden om, at deres søn lider af en sjælden kromosomfejl, men fremtiden er fortsat uvis for familien
Tina og Isabels søn Nohr lider af en sjælden kromosomfejl, men de kan ikke få besked på, hvad der nu kommer til at ske med familien.
Tina og Isabels søn Nohr lider af en sjælden kromosomfejl, men de kan ikke få besked på, hvad der nu kommer til at ske med familien.
 Foto: Zoey Elinor

For to uger siden blev det værste mareridt til virkelighed for forældrene Tina og Isabel, der er kendt fra DR-programmet "Fede forhold".

Efter flere måneders ventetid fik familien endelig svar på de genetiske prøver, som deres blot fem måneder gamle søn Nohr havde fået foretaget tidligere på året.

"Nohr har en sjælden kromosomfejl," lød opkaldet fra Kolding Sygehus.

Men selvom parret endelig har fået svar på prøverne, så er der stadigvæk en del bekymringer at hente hos forældrene.

- Vi har kun haft den ene informationsfattige telefoniske samtale med sygehuset, siger Isabel til SE og HØR.

Det er mega hårdt

Ifølge parret er der først ledige tider på den anden side af sommerferien, hvorfor familien fortsat må vente i uvished.

Bekymringerne har skabt mange søvnløsenætter hos Tina og Isabel. De ved nemlig ikke, hvad der kommer til at ske med deres lille Nohr.

- Det er mega hårdt og vi er meget berørte. Det bliver hårdt at gå i den uvished i møde som vi oplever nu, og vi er sat hårdt på prøve.

- Enhver forældre ønsker jo svar på deres børns ve og vel med det samme.

En hård begyndelsen

Nohr, som kun er fem måneder gammel, har ikke haft den nemmeste begyndelse på livet.

Kort tid efter fødslen blev han akut indlagt på neonatalafdelingen, hvor alle prøver viste sig at være negative.

Senere fik han klippet sit tungebånd, da han pludselig begyndte at bløde fra munden på grund af et for stramt tungebånd.

Efterfølgende har Nohr været igennem MR-scanninger, fordi forældrene havde haft svært ved at opnå øjenkontakt med ham. Både MR-scanningen af hjernen og blodprøverne, som skulle kontrollere organerne, så fine ud.

Selvom der fortsat er lange udsigter for familien, så koncentrerer de så nu om at være der for Nohr og hans to søstre Sif og Freja, der også lever uvished.

Sponsoreret indhold