Kendte20. december 2023

Timothée Chalamet joker om Jenner-kys: Svært at være i nuet

Den ”Willy Wonka”-aktuelle skuespiller har nok haft tankerne et lidt andet sted, da han stod til Beyoncés ”Renaissance Tour” sammen med sin nye flamme
Allerede seks dage efter deres kyssekoncert blev det hele lidt mere officielt for Jenner og Chalamet, som sammen overværede US Open - gad vide, om han husker det?
Allerede seks dage efter deres yderst intime koncertstund blev det hele lidt mere officielt for Jenner og Chalamet, som sammen overværede US Open - gad vide, om han husker det?
 Foto: Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Læs også: Fans spekulerer over Kylie Jenners flere måneder gamle smykke: En gave fra Timothée Chalamet?

Selvfølgelig kan vores hukommelse spille os et gevaldigt puds, men nok de færreste er i stand til at svede en storslået stadionkoncert med selveste Beyoncé ud.

Det lykkedes tilsyneladende for 27-årige Timothée Chalamet.

Under et nyligt interview med MTV er han i første omgang ikke i stand til at genkalde sig koncerten med megastjernen, som ikke ligger længere tilbage end september, før reporteren Josh Horowitz minder ham om det.

– Jeg tror ikke, jeg har været til nogle koncerter i 2023, siger skuespilleren, der ellers ligner en, der tænker sig rigtig godt om, før værten bryder ind:

– Du var til Beyoncé, lyder det, før han bryder ud i et grin.

For måske husker resten af verden ganske tydeligt den koncert – eller i al fald de videoer, der den efterfølgende dag dukkede op af den unge skuespiller og Kylie Jenner i hed omfavnelse, fræk dans med hinanden og ikke mindst – dybe snav.

For det var vel at mærke allerførste gang, kendisparret offentligt udviste kærtegn, selvom rygterne om deres romance havde stået på siden april.

– Det var fedt! Svært at være til stede i nuet, indrømmer Chalamet, da han bliver mindet om sin plads på publikumsrækkerne til Beyoncés spektakulære koncert.

Kort tid efter koncerten blev det endnu mere officielt for Jenner og Chalamet, som kyssede løs under en af tenniskampene i US Open.

Spørgsmålet er jo så, om det var særlig mange detaljer fra banen, som ”Call me by your name”-stjernen opfangede.

Selvom makeupmogulen Kylie Jenner og skuespiller Timothée Chalamet stadig har til gode at træde sammen frem på den røde løber, så vil mange mene, at den ultimative bekræftelse af forholdet allerede kom i midten af sidste måned, da svigermor Kris Jenner tilsyneladende gav sin godkendelse.

Kylie Jenner, 26, har tidligere dannet par med rapper Travis Scott, som hun dog brød med sidste år. De to har sammen to børn.

Se hele interviewet med Timothée Chalamet her:

Lyt til SE og HØRs egen sladderpodcast "Sladderministeriet" her:

Sponsoreret indhold