Kendte4. december 2020

Timm Vladimir er smittet med corona

”Bagedyst”-værten er gået i selvisolation med sit Netlfix-abonnement og et par flasker god rom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170210-153939-3-1920x1281we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Timm Vladimir er blevet smittet med corona.

Det oplyser den 52-årige tv-vært og kogebogsforfatter i et oplsag på sin Instagram.

Selvom coronavirus almindeligvis ikke er at kimse ad, så ser Vladimirs karantæneforhold nu ganske hyggelige ud.

Og så har den populære vært desuden ingen symptomer.

Siddende foran pejsen med en godt glas fortæller han, at han nok med stor sandsynlighed er blevet smittet under et møde.

”Jeg er med stor sandsynlighed blevet smittet af en af mine medarbejdere i administrationen, som også er positiv og som jeg havde et fysisk møde med i starten af ugen,” skriver han, og refererer til sin madskole Timm Vladimirs Køkken, som dog tager alle forholdsregler, så elever og undervisere ikke spreder smitte.

”I Timm Vladimirs Køkken er vi meget forsigtige med at omgås hinanden, de fleste arbejder hjemme osv. En af vores forholdsregler er, at vi i administrationen ikke ses med vores undervisere for at stoppe eventuelle smittekæder. Derfor har ingen af os haft kontakt med vores undervisere, og derfor er det stadig helt sikkert at komme som gæst på vores kurser,” uddyber han.

Vladimir har ellers netop skudt sit ugentlige juleprogram i gang – ”Det magiske juleværksted” på DR1 – men grundet sin selvisolation må han altså overlade tjanens søndag til sin vikar Mette Bluhme Rieck.

Sponsoreret indhold