Kendte8. januar 2023

Timm Vladimir er alene og megastolt

Madentusiast Timm Vladimir overtog 1. januar 100 pct. ejerskab af sin virksomhed efter 10 år
Timm Vladimir
Timm Vladimir er nu 100 pct. herre i eget hus.
 Foto: Søren Lamberth

Timm Vladimir springer ind i 2023 som fuldstændig alene.

Det fortæller han i et opslag på Instagram.

For ti år siden startede madøret madskolen Timm Vladimirs Køkken med et enkelt køkken i Valby. Siden er det blevet til et køkken mere i Aarhus og på Amager, men han har ikke gjort det på egen hånd.

Der har ifølge opslaget været flere forskellige medejere gennem tiden, men nu er forretningen imidlertid vokset sig stor og sund, at han er klar til at stå fuldstændig på egne ben.

- Fra i dag er jeg gået over til at være 100% ejer af min virksomhed Timm Vladimirs Køkken.
Det er faktisk første gang jeg er det, siden jeg for ti år siden startede med et enkelt køkken i Valby. Så det er en KÆMPE ting for mig. Jeg er megastolt og glad, jubler han i opslaget.

Nu er det på tide for ”Den store bagedyst”-dirigenten at se indad, udad og fremad.

- Jeg ejer butikken nu, både overskud og underskud, men det er jo bestemt ikke mig der kan claime alt det hårde og dedikerede arbejde der ligger bag at køre en af Danmarks største private madskoler, inklusive eget bryggeri, kantine og eventafdeling, lyder det videre i opslaget.

Roses den, der roses bør. Timm Vladimir sender en stor del af æren videre til sine mange ansatte, som han hver dag står på skuldrene af.

Og ansatte er der nok af. For ifølge det seneste regnskab for Timm Vladimirs Køkken ApS, gik 11,6 millioner kr. til lønninger af en bruttofortjeneste på 15,3 millioner kr.

Det endte med et overskud på 2,5 millioner kr., og for fremtiden er det altså ene og alene Timm, der får glæde af overskuddet.

Sponsoreret indhold