Kendte18. december 2014

Tilbød jordomrejse: Nu har Jordan fundet sin rejsemakker

Jordan blev droppet af kæresten så ville finde ny rejsemakker
Af af
Jordan blev droppet af kæresten så ville finde ny rejsemakker
Jordan blev droppet af kæresten så ville finde ny rejsemakker
 Foto: Facebook
Husker du historien om 27-årige Jordan Axani? Den unge canadier havde planlagt en romantisk jordomrejse med sin kæreste Elizabeth Gallagher, men så blev han droppet. Æv.

Men i stedet for at aflyse den længe ventede rejse valgte den unge canadier at efterlyse en ny partner - der selvfølgelig også skulle hedde Elizabeth Gallagher.

LÆS OGSÅ: Rørende: Her er reklamen, ALLE taler om

Og nu har Jordan Axani så fundet den heldige Elizabeth Gallagher, skriver det britiske medie Daily Mail.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c11b50401dcb4e18999947f7047bfaf5.jpg- Vi er kun venner, siger rejseparret Elizabeth Gallagher og Jordan Axani (Foto: Facebook)


Den heldige pige hedder - naturligvis - Elizabeth Gallagher, hun er 23 år og kommer fra Nova Scotia, og så har hun en kæreste, der ikke just er lykkelig over, at hun nu skal på romantisk jordomrejse med Jordan Axani.

LÆS OGSÅ: Blev droppet af kæresten: Nu leder han efter ny rejsepartner

- Han forstår godt, at jeg altid har ønsket mig at rejse, så selvom han ikke er så glad for, at jeg rejser med en tilfældig fyr, så tager han det med et smil, siger Elizabeth Gallagher ifølge Daily Mail.

I begyndelsen var Elizabeth Gallagher en smule skeptisk, men efter at have talt i telefon med Jordan Axani i flere timer, glæder hun sig nu helt vild - og parret flyver fra New York 21. december.

Jordan Axani og Elizabeth Gallagher vil derefter rejse til både Milano, Prag, Paris, Bangkok og New Dehli, før de igen lander i den canadiske storby Toronto den 8. januar.

LÆS OGSÅ: Hvor er det rørende! Line nåede aldrig at blive student, men så gjorde kammeraterne dette...

Da den 'oprindelige' Elizabeth Gallagher slog op med Jordan Axani i begyndelsen af året, stoppede fyren med al planlægning af turen. Derfor er det kun fly, der er styr på; hoteller er ikke booket til turen.

Men efter at historien gik verden rundt i begyndelsen af november har hotelkæden Marriott International været så generøs at tilbyde parret separate værelser på et af deres hoteller under hele jordomrejsen.

Sponsoreret indhold