Kendte6. marts 2024

TikTok'eren og kendissønnen Landon Barker afslører hemmelig sygdom

Travis Barkers søn og Kourtney Kardashians stedsøn fortæller nu ærligt om lidelse, han har skjult for offentligheden indtil nu
Landon Barker arrives at the Nickelodeon Kids' Choice Awards on Saturday, March 4, 2023, at Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Landon Barker afslører nu lidelse, han blev diagnosticeret med som barn.
 Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix

Den kendte influencer Landon Barker lider af Tourettes syndrom.

Det afslører den 20-årige søn af Blink-182-trommeslageren Travis Barker i en ærlig video på TikTok, hvor han har over 5,5 millioner følgere.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie har Landon Barker aldrig snakket åbent om sin lidelse før nu.

Kendissønnen fortæller i sin video, at årsagen til, han åbner op om den nu, er, at han har modtaget beskeder, hvor folk har spekuleret i, om han lider af Tourettes.

Ifølge Landon Barker blev han diagnosticeret med syndromet, da han var barn.

Her var han kommet i problemer med en lærer, fordi denne mente, at Landon Barker havde rullet øjne af ham.

Det viste sig dog siden, at der blot var tale om en såkaldt tic, som er en pludselig og ufrivillig bevægelse og en af de primære tegn på Tourettes syndrom.

Landon Barker fortæller i sin video, at hans tics også indebærer, at han ofte rykker hovedet til siden i hårde ryk, og at han bevæger sin kæbe igen og igen.

Ifølge influenceren lider han kun af en mild udgave af Tourettes, og det er oftest kun, når han er nervøs eller angst, at han for alvor er plaget af det.

Landon Barker er som allerede nævnt søn af den berømte trommeslager Travis Barker.

Hans biologiske mor er den amerikanske skuespillerinde og model Shanna Moakler, mens hans stedmor er Kourtney Kardashian, der giftede sig med Travis Barker i 2022.

Indtil for nylig dannede Landon Barker par med Charli D'Amelio, som med 152 millioner følgere er den mest fulgte person på TikTok.

Læs mere om deres brud her.

Sponsoreret indhold