Kendte26. juli 2022

TikTok-stjerner i trekantsdrama: Kendissøn fanget i midten

"Blink 182"-trommeslageren Travis Barkers søn, Landon Barker, er blevet kæreste med sin gode vens ekskæreste - og nu er der drama for alle pengene
Chase Hudson er ikke glad.
Chase Hudson er ikke glad.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke altid lige nemt at være ung og forelsket.

Det må TikTok-stjernerne Chase Hudson og Charli D'Amelio samt kendissønnen Landon Barker sande, efter de tre er landet i et regulært trekantsdrama.

Den i dag 19-årige Chase Hudson og den et år yngre Charli D'Amelio blev kærester tilbage i 2019 og nåede at danne par i et års tid, før de gik fra hinanden.

For et par måneder sider gik der rygter om, at de to var begyndt at se hinanden igen, men i stedet blev Charli D'Amelio pludselig spottet sammen med Landon Barker, der er søn af "Blink 182"-trommeslageren Travis Barker.

Og det skabte ekstrem stor opsigt, da 18-årige Landon Barker er/var Chase Hudsons gode ven.

Chase Hudson var sågar med til brylluppet, da Landon Barkers far, Travis Barker, blev gift med Kourtney Kardashian så sent som i maj.

Chase Hudson har indtil nu forholdt sig tavst omkring det faktum, at hans tidligere gode ven er begyndt at date hans ekskæreste, men det gør han ikke længere.

I stedet har han delt en slet skjult stikpille på TikTok, hvor han har 32,2 millioner følgere. Det skriver Page Six.

Artiklen fortsætter under billedet...

Landon Barker og Charli D'Amelio.
Landon Barker og Charli D'Amelio.
 Foto: MEGA

Stikpillen består af en lille bid af Chase Hudsons kommende sang, "All the Things I Hate About You", og i sangen sviner han tilsyneladende det nye par godt og grundigt til.

I hvert fald synger han følgende:

"Stak mig i ryggen, som var det ingenting. Jeg så det ikke komme", mens han ligeledes bruger ordet "homie hopper", som hentyder til kvinder, der hopper fra den ene kammerat til den anden i en vennegruppe.

Hør den lille bid herunder (artiklen fortsætter under opslaget):

Selvom Chase Hudson altså ikke direkte har bekræftet, at sangen er en sviner rettet mod Chali D'Amelio og Landon Barker, så er hans mange fans ikke i tvivl.

I hvert fald er kommentarsporet fyldt med kommentarer fra folk, der skriver ting såsom: "Mit hjerte stoppede, da jeg hørte ham bruge ordet homie hopper" og "jeg forstår godt, du er sur over, din ven er sammen med din eks".

Hverken Charli D'Amelio eller Landon Barker har kommenteret Chase Hudsons nye sang, der udkommer i fuld længde 29. juli.

Det nye par stod frem i offentligheden for første gang i juni, og siden da har de to teenagere delt utallige billeder og videoer sammen på sociale medie.

Sponsoreret indhold