Kendte24. januar 2022

TikTok-stjernen Sienna Mae Gomez anklages for seksuelle overgreb

Det er influenceren Jack Wright, der retter alvorlige anklager mod den unge kollega, 18-årige Sienna Mae Gomez, der driver succesfulde kanaler på både TikTok og YouTube
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sienna.png
 Foto: Instagram, Sienna Mae Gomez

De er begge kun 18 år gamle, har hver deres massive følgerskare, og så er de medlemmer i et af verdens største influencer-kollektiv ”Hype House”.

Den ene af dem, TikTok-stjernen Jack Wright, beskylder nu officielt sin tidligere samarbejdspartner og gode veninde, Sienna Mae Gomez, for flere seksuelle overgreb.

Det skriver Insider.

Wright retter sine anklager mod Sienna i en video på YouTube, der har titlen: ”Hvad Sienna Mae gjorde mod mig”.

De to unge internetstjerner har flere gange medvirket på hinandens platforme, og her har de ofte fremstået som kærester eller i al fald som to, der jævnligt dater hinanden.

Spekulationer og anklager har stået på i flere måneder – for allerede i maj 2021 stod Jack Wrights ven, Mason Rizzo, frem med lignende anklager i et opslag på Twitter.

Gomez afviste samtlige anklager i videoer på sin egen YouTube-kanal efterfølgende, men et par dage senere florerede en video af Gomez, der kyssede og rørte ved Wright.

Ifølge ejeren af videomaterialet var Jack Wright ikke ved bevidsthed, mens dette skete.

Se Jack Wrights nyeste video - hvori han anklager Gomez for seksuelle overgreb - her:

Det fik Sienna Gomez til den 4. juni at lave endnu en video, hvormed hun afviste alle anklager. Billedmaterialet måtte være manipuleret, forklarede hun.

Vågnede med hendes hånd i bukserne

I den nyeste video, forklarer Jack Wright, at han og Gomez aldrig har datet i virkeligheden, men at de var gode venner. Han forklarer desuden, at hun ad flere omgange har opført sig grænseoverskridende og upassende.

- Hun ville bryde ind i mit hus, når jeg sov, og komme ind på mit værelse, hvor jeg vågnede op med hendes hånd i mine bukser, fortæller Wright, der første gang stiftede bekendtskab med Gomez i løbet af deres skoletid.

- En anden nat forsøgte hun at rive tøjet af mig, mens hun rørte mig ved skridtet, og forsøgte at kysse mig, fortæller han videre.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/siennaogjack1.png
 Foto: YouTube, Sienna Mae Gomez

Jack Wright og Sienna Gomez har både arbejdet sammen og været venner gennem flere år.(Foto: YouTube, Sienna Mae Gomez)

Afviser alt

Jack Wright har 9 millioner følgere på TikTok, mens Gomez har hele 14,8 millioner.

I Netflix-realityserien ”Hype House” følger man de unge beboere i det store influencer-kollektiv, og her medvirker Jack Wright. Både han og Sienna Mae Gomez boede i huset, og selvom hun kunne ses i promotion-videoen på Netflixs sociale profiler i tilbage i april sidste år, så er hun ikke umiddelbart med i showet, der har kunnet ses på streamingtjenesten siden 2022.

Sienna Gomez har i kølvandet på de nyeste beskyldninger taget til genmæle i et længere blogindlæg.

Hun afviser at have gramset eller kysset på Jack Wright uden samtykke.

Politiet i Los Angeles kan bekræfte overfor NBC News, at der ikke har foregået efterforskning eller har været politianmeldelser mellem de to parter.

Sponsoreret indhold