Kendte5. august 2022

TikTok-stjernen Addison Rae i shitstorm: Tog den helt forkerte bikini på

Kan du spotte synden?
Det er den her bikini, som Addison Rae bliver slagtet for.
Det er den her bikini, som Addison Rae bliver slagtet for.
 Foto: Instagram

Man skal være påpasselig med at udvise respektløshed over for Gud, når man kommer fra "Guds eget land", som amerikanere kalder USA.

Det må TikTok-stjernen Addison Rae sande, efter hun forleden poserede i en helt særlig bikini, som nu har fået folk til at rase over hende.

Hun er nemlig landet i en regulær shitstorm, fordi folk mener, at hun håner det guddommelige.

Det skriver People Magazine.

Ifølge det amerikanske medie startede shitstormen mod Addison Rae tirsdag, da hun delte et billede af sig selv på Instagram, hvor hun har over 41 millioner følgere.

På billedet, der siden er blevet slettet, var hun iført en hvid "Holy Trinity Bikini", som er designet af mærket Praying i samarbejde med Adidas.

På bikiniens ene bryst står der "Father", mens der på det andet bryst står "Son". På bikinitrussen står der "Holy Spirit".

Artiklen fortsætter under opslaget...

Bikinien skulle på den måde hylde Faderen, Sønnen og Helligånden, men det budskab var Addison Raes følgere altså bestemt ikke enige i.

De har i stedet slagtet hende, fordi de mener, at hun er respektløs over for Gud og Jesus.

- Det er sørgeligt, hvad du gør for at tjene penge, skrev en af hendes følgere.

- Det her er ikke okay! Det er blasfemi, lød det fra en anden.

Selvom Addison Rae slettede billedet igen i kølvandet på shitstormen, så kan hun bestemt ikke slappe af endnu.

Hvis man tager et kig på hendes øvrige billeder på det sociale medie, kan man nemlig se, at det også her er strømmet ind med kommentarer om den omtalte bikini.

Addison Rae, der især er kendt fra TikTok, hvor hun har svimlende 88,5 millioner følgere, har i skrivende stund ikke kommenteret kritikken af hende.

People Magazine har ligeledes forsøgt at få en kommentar fra Adidas og Praying, men ingen af virksomhederne er vendt tilbage på mediets henvendelser.

Sponsoreret indhold