Kendte 18. august

TikTok-stjerne udskammer "fede kvinder" - nu er han blevet fyret

Ups, den var ikke god...
John Clark er blevet lagt for had efter opsigtsvækkende video.

John Clark er blevet lagt for had efter opsigtsvækkende video.

Foto: Screenshot

Man skal passe på, hvordan man opfører sig på sociale medier, hvis man gerne vil beholde sit job - i hvert fald hvis man er så stor en stjerne, at man har millioner af følgere.

Det må forfatteren og sundhedsguruen John Clark i den grad sande.

Han har nemlig netop fået revet sin kontrakt med sit forlag over, efter han talte nedsættende om overvægtige kvinder i en video, der gik viralt.

Det skriver New York Post.

Ifølge det amerikanske medie er John Clark en stor stjerne på TikTok, hvor han har hele 1,6 millioner følgere under brugernavnet "The Meal Prep King".

I en video, som han delte på Instagram forleden gik han dog noget nær amok på kvinder med lidt ekstra kilo på sidebenene.

Han sagde blandt andet, at "fede kvinder er fucking sjuskede kællinger", mens han ligeledes kaldte en overvægtig person for "en fucking mammut".

Da en af hans følgere bad John Clark om at snakke pænt, skal han desuden have bedt personen om at "holde sin fucking kæft", hvorefter han benyttede et nedladende ord ved at kalde ham for "en fucking sinke".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

John Clark blev kendt gennem Instagram, hvor han startede med at dele videoer og billeder af sit eget vægttab.

Han flyttede siden sit fokus over på TikTok, hvor han deler diverse mad-videoer. Han har desuden skrevet og udgivet to bøger om sunde kostvaner.

Ifølge New York Post var der mange af John Clarks følgere, der bad ham om at slappe af, da han rasede over overvægtige, men han var tilsyneladende ikke til at stoppe.

- Gu vil jeg ej. I er alle nogle fede kællinger, skal han have sagt, da en kvindelig følger bad ham om at udvise lidt respekt for kvinder.

Han understregede herefter, at han "elsker at irritere kvinder", hvorefter han hånende ændrede stemmeleje og sagde følgende:

- Uh, jeg er en kvinde. Jeg har rettigheder.

Flere af John Clarks følgere var efterfølgende så rasende, at de valgte at kontakte hans britiske forlag, Penguin Random House.

Og her var der ingen kære mor for den udskældte forfatter.

Han blev nemlig fyret på stedet.

Se videoen af John Clark herunder:

Sponsoreret indhold