Kendte18. august 2016

Se videoen: Tigeren passer virkelig på dyrepasseren!

En tiger reagerer med det samme, da en leopard vil flyve på dyrepasseren. Det kunne ellers være gået helt galt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tiger.jpg
 Foto: YouTube

Eduardo Serio har grundlagt Mexico City’s Black Jaguar White Tiger Foundation, og han er selv glad for at hygge sig med de store kattedyr. Ofte er han inde hos dem, og dyrene er vilde med ham.

Men kattedyr som løver, tigre og leoparder er jo store rovdyr, der også kan lege ret så voldsomt - og måske en anelse for vildt for et menneske, der ikke er helt så ”holdbar” overfor klør og tænder, som kattedyrene selv er.

Og så er det altså godt, at tigeren Aztlan holder et vågent øje og passer godt på Eduardo. I videoen kan man se, hvordan den ligger og holder øje, mens Eduardo leger med løverne. Og pludselig får den øje på leoparden Dharma, der lægger an til angreb. Men Aztlan er hurtig og får tacklet leoparden godt og grundigt - og så leger alle ellers videre., og Eduardo får takket sin ”redningsmand”.

Ifølge Huffington Post er det ikke første gang, at Eduardo har været udsat for fare. I juni måned blev han mål for en jaguar, der sneg sig ind på ham og var klar til at angribe, men han fik råbt så højt, at han forskrækkede dyret, og det efterfølgende skammede sig og slikkede ham i ansigtet.

Der er mere end 210 store kattedyr som tigre, løver, jaguarer og leoparder i dyrehaven.

Se videoen, hvor tigeren redder Eduardo her:

Sponsoreret indhold