Kendte 31. marts 2020

"Tiger King" og Britney Spears har mere til fælles, end du tror

Du husker nok Britneys ikoniske VMA-optræden med slangen omkring sin hals. "Tiger King"-fans har nu opdaget noget helt specielt ved den optræden
(Foto: MEGA)

Helt tilbage i 2001 leverede popstjernen en ikonisk optræden med nummeret "Slave 4 U" til MTV-showet Video Music Awards. Nu er der dog nogen, der har opdaget noget helt nyt og særligt ved den optræden.

På scenen bag Britney gemmer sig nemlig ingen ringere end Dog Antle, som det trænede øje måske kan kende fra Netflix-serien "Tiger King".

Det er forfatter og journalist Evan Ross Katz, der først spottede, at flere af de medvirkende fra "Tiger King" har en forbindelse til popprinsessen. 

I et tweet, som Evan har delt på Twitter, kan man nemlig se Dog Antle på scenen med Britney.

I den yderst omtalte "Tiger King"-dokumentarserie, som kan ses på Netflix, fortæller Doc Antle, at han flere gange har arbejdet med Hollywoodstjerner. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har blandt andet arbejdet som dyretræner på film som "Ace Ventura: Pet Detective" og Eddie Murphy-filmen "Dr. Dolittle". Og nu kan vi altså også tilføje Britney Spears til den liste. 

I et andet billede ser det ud til, at ingen ringere end Carole Baskin sidder ved siden af popprinsessen, men sorry cool cats and kittens, det har altså vist sig, at der ikke er tale om Carole på netop det billede.

Se Britneys VMA-optræden her, og se, om du kan spotte Dog Antle. (Hint: Det er ham med tigeren): 

Sponsoreret indhold