Kendte17. april 2020

”Tiger King”-Dillon Passage: Fængselskarantæne tager hårdt på Joe Exotic

Den populære ”Tiger King”-stjerne Joe Exotic er fortsat isoleret i fængslet, efter flere andre indsatte blev testet positive for coronavirus. Nu taler Dillon ud om, hvordan ægtemanden klarer karantænen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Dillon Passage, 24, der også er finde i den ekstremt populære Netflix dokumentarserie, er stadig gift med Joe Exotic, der fortsat er i færd med at udsone sin dom på 22 år på tremmer.

Nu fortæller Dillon, at manden stadig er i isolation her tre uger efter, at flere andre indsatte i fængslet blev testet positive for den dødelige virus.

- Vi har kun få telefonopkald, forklarer Dillon til E!News og tilføjer, at han kun har fået lov at tale med katte-tæmmeren to gange siden han blev sat i karantæne.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/121118_0972_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Der er ikke mange tigere at tæmme i fængslet for Joe Exotic i øjeblikket. Foto: Netflix

Udover at Exotic ikkehar mulighed for nær så mange opkald som før isolationen, så er han også afskåret fra at tale med andre mennesker, hvilket påvirker ham negativt, fortæller Dillon.

- Han er ked af det, fordi han ikke kan snakke med mennesker, som han ellers kunne før, så det er hårdt for ham. Jeg har ingen ide om, hvornår han vil blive løsladt fra sin karantæne.

Men trods coronakarantænen og 22 år mere bag tremmer, så virker det ikke til at skræmme Dillon Passage væk.

- Joe har fortalt mig mange gange, at han ikke vil have, at jeg er alene, og hvis jeg finder en, som jeg gerne vil bruge resten af mit liv med, så er han støttende, siger han og fortsætter:

- Jeg er loyal overfor Joe, og jeg bliver ved hans side, og hvis der kommer et tidspunkt, hvor jeg er nødt til at finde en, så tager jeg en snak med Joe om det.

Dillon Passage er Joe Exotics fjerde mand, og de to nåede kun at være gift med hinanden i otte måneder, inden Exotic i 2018 blev arresteret for at hyret en lejemorder, der skulle tage livet af hans livsfjende, Carole Baskins.

Sponsoreret indhold