Kendte26. juni 2020

Tidligere Playboy-model jubler: Klarede den i første hug

Karantæne-perioden har været godt givet ud for den tidligere Playboy-model Kendra Wilkson, der nu kan juble over at have klaret sin sidste eksamen i første forsøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hnphotos008646.jpg
 Foto: MEGA

Den nu 35-årige Kendra Wilkinson har i sit forholdsvis korte liv allerede opnået en hel del.

For på CV’et står der både, at hun er tidligere Playboy-model og ikke mindst Hugh Hefners ekskone.

Men hun er også forfatter og har været stjerne i realityprogrammet ”The Girls Next Door”, der handlede om hende og de to andre Hefner-koner, Holly Madison og Bridget Marquardt.

https://imgix.seoghoer.dk/icphotos067473.jpg
 Foto: MEGA

Fra 2005 til 2009 kunne man følge med i livet som Hugh Hefners kone, da Kendra Wilkinson, Holly Madison og Bridget Marquardt var stjernerne i realityprogrammet "The Girls Next Door". Foto: MEGA

Og nu kan hun så også skrive ejendomsmægler på papiret.

- Det, jeg har arbejdet med under karantæne, gav endelig pote, fordi jeg har nu bestået min eksamen som ejendomsmægler i første forsøg, skriver hun på sit nyeste post på Instagram.

- Jeg var så nervøs, at jeg ikke kunne sove, men nu har jeg klaret det, og jeg kan trække vejret igen og fejre mit hårde arbejde, slutter hun og takker sine børn, Hank IV på ti år og den seksårige datter, Alijah Mary for deres støtte.

Det er også kun to uger siden, at Playboy-pigen kunne fejre sin 35-års fødselsdag, som også blev fejret i selskab med børnene, da hun og eksmanden Hank Baskett gik fra hinanden i 2018.

For kort tid siden afslørede hun dog, at hun igen er begyndt at udforske lidt for endnu en gang at finde en at dele livet med, men at hendes fokus ligger på børnene.

- Min status lige nu er: SINGLE MOR. Ingen mand!! Jeg har undersøgt lidt, men har ikke fundet noget endnu, skrev hun tilbage i maj måned.

Sponsoreret indhold