Kendte13. maj 2020

Tidligere landholdsstjerne jubler

Den tidligere håndboldspiller Camilla Andersen klapper i hænderne over regeringens nye hjælpepakke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_t3p8815.jpg
 Foto: Bo Lynge

Da coronakrisen rigtigt ramte Danmark gik det ud over mange små butikker, cafeer, restauranter og ikke mindst rejsebranchen.

Det har været en dyr affære for både rejseselskaber, flyselskaber og særligt gæster der var strandende, som måtte bruge mange tusinde kroner på at komme sikkert tilbage til Danmark igen.

Men efter tirsdagens pressemøde, hvor hjælpepakken på 725 millioner kroner blev præsenteret, så kunne den tidligere håndboldspiller og verdensstjerne Camilla Andersen godt finde klaphatten frem.

For her blev det nemlig fortalt, at rejseudbydere kan se frem til at få dækket ekstraordinære omkostninger, som der har været i forbindelse med blandt andet ombookinger.

Noget som har stor betydning for den tidligere landsholdsspiller, der er ejer af rejsebureauet Travel Sense, og som har haft det svært under krisen.

- Min reaktion er positiv, lyder det fra Camilla Andersen til B.T.

Tilbage i april valgte håndboldspilleren at kritisere staten for deres valg om at lave et lån på 1,5 milliarder kroner, som rejseselskaberne skulle hæfte for i samlet flok over seks år.

Men nu er det lavet om til, at rejseselskaberne hæfter individuelt.

- Nu er det op til mig selv og den robusthed, som Travel Sense har at komme igennem krisen. Sammenholdt med de tilskud og lønkompensationer vi har i forvejen, ser fremtiden meget lys ud, fortæller hun.

Sponsoreret indhold