Kendte17. september 2021

Tidligere internetfænomen Antoine Dodson i stor sorg: Mor er død

Han blev verdenskendt for sin vilde udtalelse i et tv-program, efter hans søster blev udsat for et voldtægtsforsøg i familiens hjem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom det er 11 år siden, han første gang blev et kendt navn – og verdensomspændende hit på YouTube – så er hans ansigt stadig velkendt for de fleste.

Dengang var det grundet hans heltemod, da han kom sin søster til undsætning, da hun blev forsøgt voldtaget i sit hjem. Han blev efterfølgende interviewet om hændelsen, hvor han meget morsomt – trods den tragiske hændelse – kunne give naboerne et par råd.

- Gem dine børn, gem din kone og gem din mand, lød de berømte ord dengang.

Men nu er det en noget andet, og om end mere tragisk årsag til, hans navn endnu en gang dukker op.

Denne gang er det i et råb om hjælp, efter at hans mor er afgået ved døden. Til det amerikanske medie TMZ fortæller han, at moren døde søndag på et hospital i Alabama, men at det kom som chok, da han troede hun ”var kommet sig over sine seneste helbredsproblemer”.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men grundet den endnu verserende pandemi i USA, så har han ikke pengene til at kunne give hende en ordentlig begravelse, hvorfor han har startet en GoFundMe-side, hvor han søger om finansiel hjælp.

- Hej, mit navn er Antoine Dodson, og det mest uventede er lige sket. Min mor er afgået ved døden, og jeg står ikke i en økonomisk situation, hvor det er muligt for mig at give hende en begravelse, så jeg håber, I kan hjælpe, skriver han blandt andet i beskrivelsen.

Antoine søger 9.000 dollars, hvilket svarer til 57.000 danske kroner. Ind til videre er der indsamlet knap 45.000 danske kroner.

Du kan se hele videoen og interviewet fra 2010 herunder:

Sponsoreret indhold