Kendte 2. marts 2021

T.I. anklaget for at bedøve og voldtage adskillige kvinder

En advokat har på vegne af 11 kvinder bedt politiet om at gå ind i sagen mod T.I. og hans hustru - selv nægter de alt
Foto: MEGA

For nogle få uger siden begyndte der at dukke en række voldsomme anklager op på de sociale medier rettet mod den verdenskendte rapper fra Atlanta, T.I.

Adskillige kvinder kunne fortælle om, hvordan de var blevet bedøvet med stoffer, kidnappet og voldtaget af T.I., med det borgerlige navn Clifford J. Harris Jr., og hans hustru Tameka Harris.

Nu har en advokat ved navn Tyrone A. Blackburn bedt politiet om at gå ind i sagen på vegne af 11 kvinder, der står bag nogle af anklagerne mod rapperen og hans hustru.

Det skriver New York Times.

Advokaten påstår, at de seksuelle overgreb har stået på i over 10 år med det første tilfælde i 2005 og det seneste i 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

T.I. og Tameka Harris benægter alle anklagerne gennem deres advokat Steve Sadow.

- Hvis disse anklager bliver gennemgået grundigt og fair, så forventer vi ikke, at der vil komme nogen sigtelse, siger Steve Sadow.

Bedøvet, fulgt hjem og voldtaget

Avisen New York Times har talt med fem af de kvinder, der står bag anklagerne mod T.I. og Tameka Harris.

En dengang 23-årig kvinde fortæller, at hun i 2005 var inviteret ind i V.I.P-afdelingen på en natklub af T.I. og hans hustru. 

Tameka tilbød hende og hendes veninde en drink. Få timer senere blev de syge og kastede op. Senere blev hun fulgt til sit hotelværelse af T.I. og hustruen, hvor de voldtog hende.

En anden kvinde, en veninde af Tameka Harris, begyndte at arbejde for parret i 2005, hvor hun rejste og festede med dem.

Ved flere lejligheder blev hun tvunget til at sluge ecstasypiller og have sex med forskellige kvinder mod sin vilje.

Desuden har hun været vidne til flere kvinder, der blev holdt fanget i flere dage, før de fik lov til at forlade parrets hjem.

Sponsoreret indhold