Kendte23. maj 2023

Thor Farlov taler ud om Citybois-bruddet: - Jeg vidste ikke længere, hvem Thor Farlov var

Den massive succes tog pusten fra Cityboi Thor Farlov, som i 2020 valgte at bryde med sin gode ven Anthon Edwards
Citybois: Thor og Anthon
Thor Farlov fortæller nu, hvorfor han og Anthon Edwards valgte at trække stikket på Citybois.
 (Foto: Hanne Juul)

De skabte Danmarkshistoriens største fanhysteri, da de i 2015 medvirkede i ”X Factor”.

Fem år senere sendte Thor Farlov og Anthon Edwards chokbølger gennem landet, da de meddelte, at Citybois trykkede på pauseknappen.

I 24Syv-programmet "Tsunami" taler Thor Farlov ud om Citybois-bruddet.

Året forinden peakede de to flabede fyre. De lavede topplaceringer, blev spillet i radioen og billetterne til deres koncerter blev revet væk.

Succesen voksede, og da dokumentaren ”Fra bois til mænd” blev vist på DR, stak det helt af.

- På et tidspunkt blev det bare lidt for meget for mig. Jeg var lidt for meget Thor Farlov fra Citybois. Så folk havde hele tiden en forventning om, at jeg skulle være på. Og jeg kunne ikke finde ud af, hvem Thor Farlov var længere, fortæller han.

Pengene og succesen var blandt andet årsagen til, at han blev i Citybois så længe, som han gjorde.

- Men så kom der Corona, hvor jeg kunne lufte lidt ud og se det hele oppe fra, fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/media/7e5208609baf4c3c9e105902e5068539.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Oveni fik han en unik mulighed for at lave musik med Jens Ole fra Ukendt Kunstner, og den chance var for god til at ikke at gribe.

Han rejste til USA og lavede sin første soloplade og blev bekræftet i, at det var den helt rigtige beslutning at bryde med Citybois.

- Corona varede i lang tid, så jeg kunne blive ved med at bygge op og bygge på og lave flere numre. Siden da har jeg ikke haft lyst til det hurtige Citybois-liv, siger Thor og afslører, at det var ham, der traf beslutningen om at lægge den hypede duo i graven.

Han ærgrer sig over, at de ikke noget at få deres afskedsturné, som blev aflyst på grund af Corona, men det var det rigtige tidspunkt at stoppe.

- Jeg havde det sådan, at jeg hellere ville bremse på toppen end slutte på bunden, fordi vi ikke kunne mere, fordi vi var kommet for langt væk fra hinanden.

Seks år nåede de at tilbringe sammen som Citybois, og selv om der var mange fede oplevelser i mellem, var det ingenlunde omkostningsfrit.

- Det der med at være presset til at være bedste venner i seks år er også hårdt. Det sled ikke på vores venskab på den måde, at vi skændtes eller hadede hinanden, men det slider lidt på et venskab, at man hele tiden er sammen på grund af penge og arbejde, fortæller Thor.

Til sidst var det ikke længere hyggeligt – det var blevet et arbejde. Derfor trak han stikket på succesprojektet.

Thor Farlov havde for nylig Anthon Edwards med på scenen, da han optrådte i Store Vega. En rørende oplevelse, kalder han det. 
Thor Farlov havde for nylig Anthon Edwards med på scenen, da han optrådte i Store Vega. En rørende oplevelse, kalder han det.
 Foto: Alex Tran

Thor beskriver bruddet med Citybois som at gå fra en kæreste, men understreger, at der ikke er dårlig stemning mellem ham og Anthon.

- Anthon er fantastisk, og jeg ønsker ham alt det bedste. Jeg havde ham faktisk med til min Store Vega-koncert, hvor vi stod sammen på en scene for første gang i tre år. Det var ret rørende, siger han.

Thor har stået på de fleste scener i landet og oplevet lidt af hvert i sin karriere, men oplevelsen i Store Vega for nylig, er en af dem, han kommer til at huske længe.

- Det brøl, der kom, da folk så os sammen på scenen, var ret sindssygt, siger Thor, som blev sindssygt stolt af det, han og Anthon har udrettet som Citybois.

Han er glad og taknemmelig for tiden med Citybois, for han fuldt ud klar over, at det er den hype, der er årsag til, at han nu kan føre karrieren videre som solist.

Men kunne han spole tiden tilbage, ville han ikke tage turen en gang til. Det var slet og ret for hårdt et liv, da skolen blev skiftet ud med natklubber.

- Jeg så flere vodkaflasker, end jeg så hovedpuder, fortæller Thor som eksempel på, hvor meget fest, der gik i den, efter han og Anthon havde sparket døren ind til den danske musikscene efter deres medvirken i ”X Factor”.

Og nu, hvor han er blevet mere voksen, er det for alvor gået op for ham, hvor hårdt et liv, han levede i den periode.

Nu er han færdig med det vilde liv, fortæller han.

Du kan høre hele afsnittet her.

Sponsoreret indhold