Kendte30. marts 2021

Thomas Markle i bøn til Oprah: Interview mig

Meghan Markles far er endnu ikke færdig med at tale, efter datteren og prins Harry deltog i årets måske allermest omdiskuterede interview med Oprah Winfrey
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega596247_022.jpg
 Foto: MEGA

Den 76-årige Thomas Markle valgte i torsdags at køre hen til talkshowværtens private hjem i Montecito i Californien for at levere et brev, hvor han angiveligt beder Oprah om at interviewe ham.

Det skriver det australske nyhedsmedie news.

I Meghan og Harrys omdiskuterede interview tidligere på måneden talte hertuginden nemlig endnu en gang om sin far og hans ugerninger, og hun kunne blandt andet høres sige, hvordan hun ”har mistet sin far” i alt det her.

Men det ønsker Thomas Markle ikke længere at have siddende på sig, hvorfor han nu rækker ud til Oprah Winfrey.

En kilde tæt på Thomas Markle kunne i weekenden også bekræfte brevets indhold:

- Thomas afleverede et brev, hvor han spørger Oprah, om hun ikke godt vil kontakte ham, så han kan dele sin version af historien, lyder det fra insideren til The Sun.

- Thomas så interviewet, som hun lavede med dem, og han føler, at han fortjener også at få lov til at sige noget.

Selvom det er knap en måned siden, det omdiskuterede interview havde premiere over hele verden, så har Markles ide om at sende et brev til Oprah længere luret i baghovedet.

For allerede i januar sidste år åbnede han op om, at havde tænkt at sende talkshowværten et brev, da han vidste, at hun var gode venner med hans datter. Her var hans ønske ligeledes at kunne få lov til at dele sin side af historien.

Oprah selv har endnu ikke kommenteret på brevet, dets indhold eller om hun har planer om at invitere ham i den varme stol til endnu et, hvad man kun kan forvente vil blive et, eksplosivt interview.

Sponsoreret indhold