Thomas Helmig efter festival-aflysninger: - Trist til mode

Thomas Helmig får ikke alligevel mulighed for at genbesøge Roskilde Festival i år.

Thomas Helmig får ikke alligevel mulighed for at genbesøge Roskilde Festival i år.

Foto: Thomas Laursen

Thomas Helmig har ligesom alle andre danskere måtte droppe sine festival-planer, efter stort set alle danske festivaler har måtte kaste håndklædet i ringen.

Den 56-årige popmusiker skulle selv havde spillet op på Roskilde Festival lørdag 3. juli, så det en skuffet musiker, der meddeler sine fans, at det ikke kommer til at ske.

- "GENÅBNINGSPLANEN” Betyder desværre at vi, endnu en gang, må flytte vores koncerter! Roskilde Festival er aflyst, og vi må vente til 11. juni 2022 med at spille på Ceres Park i Århus, skriver han på Instagram og forsikrer om, at de købte billetter stadig gælder til koncerten næste år.

- Jeg havde glædet mig helt vildt! Nu siler regnen ned udenfor mit vindue og jeg er trist til mode, men VI VENDER STÆRKT TILBAGE!, fortsætter han, inden han afslutter med et "kærlig hilsen - Thomas" og et hjerte.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Natten til tirsdag blev alle partierne - med undtagelse af Nye Borgerlige - enige om en ny genåbningsplan.

I planen får festivalerne dødsstødet, da der med sommerens restriktioner max må være 2000 mennesker til en festival frem til 1. august.

Det kan langt de færreste festivaler leve op til, og derfor har blandt andet Roskilde Festival, Northside, Copenhell og Tinderbox atter aflyst årets festivas.

Thomas Helmig har spillet på Roskilde Festival seks gange tidligere, første gang i 1986.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close