Kendte 17. oktober 2021

Thomas Evers om dommernes kritik: - Jeg kan ikke mærke det

Thomas Evers og dansepartneren Mascha Vang har en anelse svært ved at forstå den kritik, dommerne gav parret fredag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en følelsesladet omgang for den 42-årige Mascha Vang og den 43-årige Thomas Ever Poulsen, da de gik på scenen til fredagens udgave af "Vild med dans".

Her fik følelserne frit løb, og danseparret gav efterfølgende et svar på, hvad der gør, at der er så mange følelser involveret i dansekonkurrencen.

Helt så følelsesladet var hverken Mascha og Thomas dog ikke, da de skulle svare på, hvad de mener om dommernes dansekritik.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Hanne Juul

Mascha og Thomas dansede sammen en vals fredag aften. (Foto: Hanna Juul)

- Det var en fornøjelse som altid at være på gulvet. Det var virkelig, virkelig dejligt, lyder det fra en glad Mascha Vang, da hun og Thomas møder SE og HØR efter fredagens show.

Og selvom både Thomas og Mascha selv synes, de leverede, som de skulle, så kritiserede dommerne blandt andet Mascha for at være lidt for hurtig på fødderne.

- Jamen, i sidste uge var jeg jo for langsom, så.., siger Mascha, og for Thomas har det tilsyneladende heller ikke den helt store betydning.

Se klippet øverst i artiklen, og hør, hvad Thomas har at sige om dommernes kritik.

Sponsoreret indhold