Thomas Buttenschøn efter 3. plads: Har ikke tabt håbet

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lørdag aften kunne de to Melodi Grand Prix-deltagere glæde sig over at kunne kæmpe om at blive årets sang.

I år var det dog en del anderledes, end vi er vant til. For på grund af corona, så var det kun via tv-skærme, at sangerne kunne opleve det jublende publikum, mens det også kun var seerne, der havde retten til at bestemme, hvem der skulle blive vinderen af dette års Melodi Grand Prix.

Det endte som bekendt med at blive Fyr og Flamme med deres nummer ”Øve os på hinanden”, mens andenpladsen gik til Jean Michel og Thomas Buttenschøn og hans partner Chief 1 måtte nøjes med en tredjeplads.

Dog lader det ikke til, at tredjepladsen helt har slået håbet ud af den kære Buttenschøn.

- Selvom det ”kun” blev til en tredje plads, så er jeg glad og stolt af vores sang og optræden. Vi fik lov at spille rigtig musik for rigtige mennesker, med et rigtigt band i et rigtigt tv studie. TAK og KÆMPE tillykke til Fyr og Flamme, skriver han til sit nyeste opslag på Instagram.

Sangeren er dog alligevel lidt kæk, for han mener, der stadig er en god chance for, at nummeret ”Højt over skyerne” kan klare sig godt:

- PS. Og nåh ja, så blev Kim Larsen også nummer tre, og han klarede det jo meget godt, slutter han opslaget af.

Artiklen fortsætter under opslaget

Fyr og Flamme skal kæmpe om at vinde titlen som vinder af Eurovision Song Contest i Rotterdam, Holland den 21. maj i år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close