Thomas Bo Larsen i sorg: Mistede sin ven til druk i weekenden

Midt i Oscar-jubel er Thomas Bo Larsen ramt af en personlig tragedie

Midt i Oscar-jubel er Thomas Bo Larsen ramt af en personlig tragedie

Foto: Jesper Sunesen

Mandag er vi et skridt nærmere at kunne få (op til tre) Oscar-statuetter med hjem på dansk jord igen.

For en af filmens store stjerner, Thomas Bo Larsen, kommer den gode nyhed om nomineringen oven på en weekend, hvor tematikkerne i ”Druk” har været særligt til stede i hans liv.

Det røber han over for blandt andre Ekstra Bladet.

- Jeg er faktisk lidt forvirret, for jeg har haft en god ven, der lige har skudt hovedet af sig selv - apropos druk, siger han, før han kalder filmen yderst relevant for folk verden over.

Det tragiske dødsfald skete lørdag, fortæller skuespilleren til BT.

- Det er jo ligesom min rolle i filmen. Det er jo forfærdeligt. Man er desperat, når man gør sådan noget. Sådan er det med misbrug i det hele taget, om det så er alkohol, stoffer, overspisning eller ludomani.

Tør Tro på det

Den 57-årige skuespiller kalder det ”så stort” og ”pissehamrende fucking fedt”, at han nu er med i en Oscar-nomineret film.

Uden at røbe for meget for de (ganske få) danskere, der endnu ikke har set storfilmen ”Druk” – eller ”Another Round”, som den internationale titel lyder – så sidder Tommy, Thomas Bo Larsens karakter i filmen, også hårdt fast i alkoholismens jerngreb.

Den folkekære skuespiller tør godt at håbe, at den danske Vinterberg-film trækker statuetter med hjem den. 25 april, når den store filmfest løber af stablen.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. 

Ring til Livslinien på 70 201 201. 

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close