Kendte 15. marts 2021

Thomas Bo Larsen i sorg: Mistede sin ven til druk i weekenden

Den danske skuespiller er sammen med resten af ”Druk”-holdet både glad og stolt over den flotte Oscar-nominering. For ham har filmen om alkohol, beruselse og afhængighed fået en ekstra dimension over weekenden
Foto: Jesper Sunesen

Mandag er vi et skridt nærmere at kunne få (op til tre) Oscar-statuetter med hjem på dansk jord igen.

For en af filmens store stjerner, Thomas Bo Larsen, kommer den gode nyhed om nomineringen oven på en weekend, hvor tematikkerne i ”Druk” har været særligt til stede i hans liv.

Det røber han over for blandt andre Ekstra Bladet.

- Jeg er faktisk lidt forvirret, for jeg har haft en god ven, der lige har skudt hovedet af sig selv - apropos druk, siger han, før han kalder filmen yderst relevant for folk verden over.

Det tragiske dødsfald skete lørdag, fortæller skuespilleren til BT.

- Det er jo ligesom min rolle i filmen. Det er jo forfærdeligt. Man er desperat, når man gør sådan noget. Sådan er det med misbrug i det hele taget, om det så er alkohol, stoffer, overspisning eller ludomani.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tør Tro på det

Den 57-årige skuespiller kalder det ”så stort” og ”pissehamrende fucking fedt”, at han nu er med i en Oscar-nomineret film.

Uden at røbe for meget for de (ganske få) danskere, der endnu ikke har set storfilmen ”Druk” – eller ”Another Round”, som den internationale titel lyder – så sidder Tommy, Thomas Bo Larsens karakter i filmen, også hårdt fast i alkoholismens jerngreb.

Den folkekære skuespiller tør godt at håbe, at den danske Vinterberg-film trækker statuetter med hjem den. 25 april, når den store filmfest løber af stablen.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. 

Ring til Livslinien på 70 201 201. 

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05. 

Sponsoreret indhold