Kendte31. juli 2023

Thomas Blachmanns forlovede jubler: Endelig kommet ind på drømmeuddannelsen

Julia Werup kan se frem til at starte på jordemoderuddannelsen efter at have søgt om optagelse tre gange
De er god grund til, at Julia Werup smiler stort lige for tiden. Hendes drøm siden barndommen er endelig gået i opfyldelse. 
De er god grund til, at Julia Werup smiler stort lige for tiden. Hendes drøm siden barndommen er endelig gået i opfyldelse.
 Foto: Hanne Juul

Det er ikke meget mere end et år siden, at Julia Werup, fødte en datteren Tora og gjorde sin forlovede, ”X Factor”-dommeren Thomas Blachmann, far til fire.

Datteren blev født for mindre end et år siden, men nu tyder det på, at den svenske jazzsangerinde slet ikke er færdig med at omringe sig med spædbørn.

Det afslører hun på sin instagramprofil.

– I fredags fik jeg besked på, at jeg er kommet ind på jordemoderuddannelsen her i København, skriver hun blandt andet.

Thomas Blachman Julia Werup
Parret har sammen børnene Tora på mindre end et år og sønnen Zac. Blachmann har i forvejen børnene Henry og Ramona med ekskonen Viola Heyn-Johnsen.
 Foto: Robin Skjoldborg

Drømmen har været der længe for den svenske skønhed, der kan fortælle, at det var tredje gang, der var lykkens gang, efter at have søgt ind to gange før. Hun har indtil nu arbejdet som doula, der er en ikke-medicinsk fødselshjælper. Men nu skal hun altså

– Skam dem, der giver op, som min mor sagde.

Julia Werup har siden barnsben været interesseret i faget, og hun allerede som 12-årig var i praktik på et lokalt sygehus som jordemoder.

– Jeg er så utrolig glad, taknemmelig og tilpas over, at alt falder på plads.

Lykønskningerne er siden i går væltet ind i kommentarsporet.

Sponsoreret indhold