Kendte18. november 2019

Thomas Blachman sælger boligen: Så meget koster den

Thomas Blachman har sat Vesterbro-lejligheden til salg
https://imgix.seoghoer.dk/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sidste sommer investerede den landskendte jazz-musiker og X Factor-dommer Thomas Blachman 6,6 millioner kroner i lejlighed på Sønder Boulevard i København.

Men selvom det ikke er blevet til meget mere end ét år som ejer af den 124 kvadratmeter store lejlighed, er det altså nu blevet tid til at give adressen videre.

I weekenden kom Blachmans lejlighed til salg, og er du interesseret i andensals-bopælen, skal der betales 6.695.000 kroner. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Prisen betyder, at hver kvadratmeter i lejligheden i gennemsnit koster lige knap 47.000 kroner, hvilket er meget tæt på de gennemsnitlige udbudspriser i den attraktive bydel. Ifølge Boliga.dk er områdets øvrige ejerlejligheder nemlig p.t. udbudt til salg for 54.000 kroner pr. kvadratmeter.

København V er blandt landets dyreste steder at købe lejlighed, og ifølge salgsopstillingen fra Home Vesterbro, der har lejligheden til salg, er der da også tale om den “absolut mest attraktive placering på Vesterbro”.

Derudover oplyser Home også, at lejligheden har været gennem flere renoveringer, så der i dag er to nye badeværelser, nyt køkken, renset stuk og afhøvlede gulve. Lejligheden har desuden tre soveværelser og et køkken-alrum.

Til vands

Familien Danmark kom for alvor på fornavn med Thomas Blachman, da han tilbage i 00’erne for første gang satte sig bag dommerpulten i underholdningsprogrammet X Factor flankeret af Remee og Lina Rafn.

Når programmet næste år atter løber over skærmene, bliver det endnu en gang med den talentfulde musiker og producer som dommer og mentor.

Ifølge netmediet A4nu bor Thomas Blachman sammen med sin forlovede på en husbåd ved Holmen også i København, som han købte i 2013, og nu er i gang med at restaurere.

Se lejligheden herhttps://www.boliga.dk/galleri/2494

null

Sponsoreret indhold