Kendte30. august 2019

Taylor Swifts krav til MTV: Jeg optræder på én betingelse

Taylor Swift nægtede at optræde til MTV's prisuddeling, hvis ikke de også uddelte statuetter til en række dragqueens
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega487144_023.jpg
 (Foto: MEGA)

Taylor Swift optrådte med to sange til årets MTV VMA, men det var lige før, det ikke var blevet sådan.

På trods af den kæmpe ære, det er at optræde til musikkanalens årlige prisuddeling for musikvideoer, nægtede sangerinden at optræde, medmindre hun fik opfyldt et helt særligt krav.

Taylor Swift var nomineret til to priser ved MTV VMA 2019 - blandyt andet Bedste Video for musikvideoen til sangen "You Need To Calm Down" - men det var ikke nok for stjernen at vinde to af de ikoniske månemændsstatuetter.

Hun krævede, at alle de dragqueens, der medvirker i den nominerede video, også fik fysiske priser med hjem - ellers ville hun slet ikke optræde til den hypede prisfest.

Det afslører dragstjernen Trinity K Bonet, der er kendt fra realityprogrammet "Rupaul's Drag Race" og er en af de mange kendisser, der er med i videoen til Taylor Swifts sang "You Need To Calm Down".

- Det er vigtigt, at I alle sammen får at vide, at Taylor Swift sørgede for, at vi alle hver især fik to månemænd for de priser, hun vandt, siger Trinity K Bonet i en video uploadet af popcravenews.

- Hun sagde, at hun ikke ville optræde, medmindre vi også fik priser. Så jeg kommer til at have to månemænd i mit hus med mit navn på for Bedste Video til fucking VMA!

Eftersom Taylor Swifts ønske blev opfyldt, optrådte popstjernen til prisuddelingen med "You Need To Calm Down" samt den nye single "Lover" - og hun havde selvfølgelig en masse fra musikvideoen med oppe på scenen.

Du kan se Taylor Swifts optræden til MTV VMA 2019 her:

Her kan du se øjeblikket, hvor "You Need To Calm Down" vinder prisen for Bedste Video - og der uddeles månemænd:

null

Sponsoreret indhold