Kendte2. november 2022

Taylor Swift skuffer danske fans: Det kommer ikke til at ske

Den amerikanske countryprinsesse har ikke tid til at underholde danske festivalfans
Danske Taylor Swift-fans har ikke noget at juble over.
Danske Taylor Swift-fans har ikke noget at juble over.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Du kommer til at kigge langt efter Taylor Swift, hvis du næste år rammer Roskilde Festival i håb om at opleve den 32-årige sangerinde.

Swift har nemlig for kort tid siden offentliggjort sin kommende turne, og spilledatoerne falder ikke ud til danske fans' fordel.

"Love Story"-sangerinden skulle ellers have spillet på Orange scene tilbage i 2020 i forbindelse med Roskilde Festivals 50-års fødselsdag, men den koncert blev som bekendt ikke til noget takket være coronaturnéen.

Taylor Swift, der netop har udgivet sit nyeste album, "Midnights", er derfor nu klar til at kaste sig over en længere amerikansk turné, der blandt andet vil lede hende forbi Las Vegas, Cicago, Detroit, Nashville og Los Angeles.

Desværre for Roskilde-gængere er Swift i henholdsvis Minneapolis og Cincinnati, når den danske festival blæser afsted.

Er man dansk "Swiftie", som fangruppen af uvisse årsager har navngivet sig selv, og opholder man sig i USA, når Taylor kaster sig ud i sin "The Eras Tour", så kan man se frem til at opleve Paramore, Haim og Gracie Abrams som opvarmning.

Stadig håb

Der er dog fortsat håb for de danske fans.

Swift har i forbindelse med annonceringen af den amerikanske turné lovet, at internationale datoer snart vil blive annonceret.

Danske fans kan måske håbe på at opleve Taylor Swift i forbindelse med den internationale del af "The Eras Tour".
Danske fans kan måske håbe på at opleve Taylor Swift i forbindelse med den internationale del af "The Eras Tour".
 Foto: Ritzau Scanpix

Og der er god grund til at tro, at Swifties verden over er sultne efter Taylor-billetter. I hvert fald hvis man skal tro popstjernens imponerende albumsalg i forbindelse med sin seneste udgivelse.

"Midnights", der udkom i oktober, har haft den bedst sælgende uge for et album, siden Adele udgav "25" i 2015.

Swift skrev også historie, da hun i sidste uge var den første kunstner nogensinde til at optage alle pladserne i top ti på Billboards Hot 100-liste.

Sponsoreret indhold