Kendte24. august 2023

Taylor Swift-sikkerhedsvagt gik viralt: Nu er han fyret

En mandlig sikkerhedsvagt gik viralt på sociale medier, fordi han sang ivrigt med under sangerindens koncert. Nu er han blevet smidt på porten
Sikkerhedsvagten, der gik viralt for at synge med til Taylor Swift-koncert, er blevet fyret.
Sikkerhedsvagten, der gik viralt for at synge med til Taylor Swift-koncert, er blevet fyret.
 Foto: Ritzau Scanpix/Screenshot

Det har været en begivenhedsrig sommer for en sikkerhedsvagt ved navn Calvin Denker.

Han gik først viralt på sociale medier efter at være blevet optaget med lukkede øjne til en Taylor Swift-koncert, mens han sang med på livet løs.

Og nu er han blevet fyret.

Det skriver New York Post.

Ifølge det amerikanske medie fandt fyringen sted kort efter den pågældende koncert, der fandt sted i Minnesota tilbage i juni.

Calvin Denker blev angiveligt smidt på porten, fordi han efterfølgende opsøgte de koncertgængere, der optog ham, for at bede dem om at sende billederne og videoen til ham.

Videoen, der dengang blev delt på TikTok, er i skrivende stund blevet set næsten tre millioner gange.

Calvin Denker delte i juni selv en video på det sociale medie, hvor han satte ord på den massive opmærksomhed omkring ham.

Her indrømmede han, at han selv havde opfordret koncertgængere omkring ham til at filme ham.

- Jeg ville virkelig gerne have et billede, hvor Taylor Swift var tæt på mig, men jeg måtte ikke vende mig eller bruge min telefon, sagde han og fortsatte:

- Så jeg delte små sedler ud til folk med mit telefonnummer, hvor jeg bad dem om at tage et billede, hvis Taylor Swift kom hen bag mig og så sende det til mig.

I en ny video bekræfter Calvin Denker, at dette var årsagen til, han blev fyret, og det er han ret træt af, da han ikke føler, han har gjort noget for sent.

Han erkender dog, at han godt vidste, at han som sikkerhedsvagt ikke måtte tage billeder af koncerten.

- Men jeg tog aldrig min telefon op, og jeg sørgede først og fremmest for, at Taylor Swift var i sikkerhed, og at alle tilskuerne havde det godt, siger han.

Hans tidligere arbejdsgiver, Best Crowd Management, har i skrivende stund ikke kommenteret fyringen.

Calvin Denker er ikke den eneste sikkerhedsvagt, der er gået viralt. I juni gik en dansk vagt viralt efter at have kysset med Taylor Swifts måske/måske ikke-flirt Matty Healy.

Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold