Kendte30. april 2024

Taylor Swift reagerer på vanvittige salgstal af "The Tortured Poets Department": - Er du virkelig seriøs??

Taylor Swift er i sandhed dronning af pop. Det beviser de nyeste og helt svimlende salgstal af det nye album "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift har god grund til at være godt tilfreds med sine salgstal.
Taylor Swift har god grund til at være godt tilfreds med sine salgstal.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fortsætter kendiskrigen? Det synes Kim Kardashian egentlig om svinernummeret “thanK you aIMee” fra Taylor Swift

Den 34-årige Taylor Swift fortsætter med at dominere musikindustrien med sit seneste album "The Tortured Poets Department".

Albummet har allerede formået at sætte adskillige streamingrekorder. Blandt andet har albummet formået at slå rekord med over 200 millioner afspilninger på Spotify på under 24 timer og på under fem dage kravlede det tal op på over en milliard.

Efter over en uge på gaden kunne Billboard mandag afsløre de imponerende salgstal for det nye Swift-album, og de er så imponerende, at selv "So Long, London"-sangerinden nu reagerer.

- Min hjerne er eksploderet. Jeg er fuldstændig overvældet af den kærlighed, I har vist dette album. 2,6 millioner, ER DU VIRKELIG SERIØS??, skriver hun i et opslag, som hun har delt med sine 284 millioner følgere på Instagram.

- Tak, fordi I lytter, streamer og tager Tortured Poets ind i jeres liv. Jeg føler mig fuldstændig overvældet.

- Jeg var allerede så klar til at komme tilbage på turné, men at I gør DETTE?? 9. maj kan ikke komme hurtigt nok.

Taylor Swift-fans har desuden kampstreamet det nye album så meget, at Swift dominerer hele top 14 på den ugentlige Billboard Hot 100-liste, hvilket ifølge Billboard også er en rekord.

Sponsoreret indhold