Kendte17. februar 2024

Taylor Swift med rørende indrømmelse: - Jeg var helt alene

Den amerikanske popsensation afslører, at hun følte sig ensom, da hun skrev sit populære "Folklore"-album - selvom hun faktisk var i lockdown med kæresten Joe Alwyn
Taylor Swift var - til trods for at have en kæreste - ensom under coronapandemien.
Taylor Swift var - til trods for at have en kæreste - ensom under coronapandemien.
 Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: På vej til Taylor Swift-koncert med mor og lillesøster: Nu er 16-årig pige død

Der hersker ingen tvivl om, at den 34-årige Taylor Swift tager sin sangskrivningsproces meget alvorligt, og nu har popstjernen fortalt, hvordan et af hendes mest populære albums, "Folklore", blev til under coronapandemien.

Der sker under lørdagens koncert i Melbourne, Australien, hvor hun fortæller det enorme publikum på intet mindre end 96.000 fans, at hun var "ensom" under lockdown i 2020.

- Jeg forestillede mig, at i stedet for at være en ensom millennial-kvinde dækket af kattehår, der drak min vægt i hvidvin, var jeg en spøgelsesagtig viktoriansk dame, der vandrede gennem skoven med et lys i en lysestage, sagde Taylor på scenen, inden hun optrådte med sin sang "Betty."

- Og jeg skrev kun på pergament med en fjerpen, fortsatte hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-17/safgsdgh.png
 Foto: YouTube

Det var i mit sind, hvad jeg troede, jeg så ud som, da jeg skrev "Folklore". Så det er alt, hvad der betyder noget: illusionen.

Taylor Swift under sin Melbourne-koncert lørdag aften.

Helt lockdown-ensom kan Taylor Swift dog ikke have været.

Hun dannede trods alt par med den britiske skuespiller Joe Alwyn i den periode.

"The Manuscript"-sangerinden har tidligere sat ord på, hvordan parret brugte tiden i lockdown på at se den ene film efter den anden.

- Jeg forventede ikke at lave et album. Tidligt under karantænen begyndte jeg at se masser af film. Vi så en ny film hver aften, har Taylor tidligere fortant til Entertainment Tonight.

Taylor Swift skrev "Folkmore"-albummet under lockdown i 2020.
Taylor Swift skrev "Folkmore"-albummet under lockdown i 2020.
 Foto: Republic Records /Universal Music Group

- Jeg skammer mig over at sige, at jeg ikke havde set 'Pan's Labyrinth' før. En aften så jeg den, så så jeg 'L.A. Confidential', så så vi 'Rear Window', så så vi 'Jane Eyre'."

- Jeg føler, at forbrug af andres kunst og fortællinger åbnede på en måde denne portal i min fantasi og fik mig til at føle, 'Nå, hvorfor har jeg aldrig gjort dette før?

- Hvorfor har jeg aldrig skabt karakterer og krydsende historier? Og hvorfor har jeg aldrig frigjort mig selv til at gøre det fra et fortællende synspunkt før?

Taylor Swift skal give yderligere fem australske koncerter de kommende dage.

Sponsoreret indhold