Kendte19. april 2024

Taylor Swift-fan i ekstase: – Jeg har taget fri for at høre musik HELE dagen

En britisk kvinde kan på ingen måder arbejde i dag – hun har nemlig taget fri for at høre Taylor Swifts nye album hele dagen
– Jeg har aldrig mødt Taylor Swift, men der er meget lidt, jeg ikke ville gøre for den kvinde, fortæller Courtney Pochin.
– Jeg har aldrig mødt Taylor Swift, men der er meget lidt, jeg ikke ville gøre for den kvinde, fortæller Courtney Pochin.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Taylor Swift har gjort det utænkelige: Udgiver et dobbeltalbum

Courtney Pochin har taget fri fra arbejde i dag – og det er der en ganske særlig årsag til.

Den britiske kvinde er nemlig én af de mere dedikerede Taylor Swift-fans, og derfor var der ingen grund til at tage på arbejde i dag.

Klokken 6 i morges udkom den 34-årige sangerindes længe ventede album nemlig.

– Jeg har aldrig mødt Taylor Swift, men der er meget lidt, jeg ikke ville gøre for den kvinde, fortæller Courtney i en klumme i det britiske medie Metro.

– Så med alt det i tankerne, var det en absolut no-brainer at tage fra arbejde i dag for at fejre hendes nye album, ”The Tortured Poets Department”. Det virkede ikke som en mærkelig ting at gøre for mig, fortæller Courtney Pochin.

Taylor Swift har sendt sine millioner af fans i svime - hun har nemlig udgivet et dobbeltalbum fredag morgen.
Taylor Swift har sendt sine millioner af fans i svime - hun har nemlig udgivet et dobbeltalbum fredag morgen.
 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

Det er dog ikke kun i dag, at hun har ladet arbejdet vige for hendes altoverskyggende idol.

– Jeg tog også en hel uges ferie i sidste marts for at rejse til Glendale, Arizona for at se hendes ”The Eras Tour”, fortæller Courtney Pochin.

Dengang brugte hun i omegnen af 17.000 kroner på transport, hotel og billetter for at komme så tæt på sit idol som muligt.

Som vaskeægte Swiftie-fan ved Courtney Pochin også, at hun fremadrettet vil tage fridage og ferie for at kunne følge Taylor Swift på nærmeste hold:

– At være fan er nærmest et fuldtidsjob. Ligesom de siger I “Gilmore Girls”: ”Det er en livsstil. Det er en religion”.

Mon så ikke Courtney Pochin blev ekstra lykkelig i morges? To timer efter udgivelsen af albummet kom Taylor Swift således med en chokerende nyhed:

Der var yderligere 15 sange på vej, og albummet ”The Tortured Poets Department” var dermed et dobbeltalbum.

– Jeg har skrevet så meget smertefuld poesi de seneste to år, og jeg ville dele det hele med jer. Så her er anden del af TTPD: The Anthology, skrev Taylor Swift på det sociale medie X.

Sponsoreret indhold