Kendte9. december 2020

Taylor Swift donerer knap 80.000 kroner til mødre i nød

Julen er hjerternes fest – og tilsyneladende også pengenes – den amerikanske sangerinde har i hvert fald besluttet at hive et par dollar-sedler ud af kontoen for at hjælpe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi er ikke mange uger fra juleaften, og i år er der ingen tvivl om, at der er en del flere mennesker og familier, der kæmper for at få det hele til at hænge sammen økonomisk.

Sådan er det både herhjemme i Danmark, men især også i Amerika, hvor corona-pandemien også har haft sin negative effekt.

Derfor har den 30-årige ”Love Story”-sangerinde Taylor Swift besluttet at hjælpe på en måde, som kun få kan.

Det skriver TMZ.

Sangerinden har nemlig brugt sin fritid på at læse en længere artikel om to amerikanske kvinder, der har det særligt hårdt i disse tider; Nikki Cornwell fra Nashville og Shelbie Selewski fra Michigan.

Begge kvinder har lidt økonomisk og sundhedsmæssigt i dette år, og det forlyder, at de er i fare for at blive smidt ud af deres boliger.

Artiklen fik derfor Swift til straks at finde dankortet frem og sende hver af de to kvinder knap 80.000 danske kroner via deres GoFundMe indsamlinger.

- Jeg læste om dig i The Washington Post, og jeg syntes, det var virkelig modigt af dig at dele din historie. Jeg er så ked af det på dine vegne, alt det du har været igennem dette år, og derfor ville jeg gerne sende dig denne gave, fra en Nashville-pige til en anden, skrev sangerinden til Nikki.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor_swift_5.jpg
 Foto: MEGA

Taylor Swift donerede 13.000 dollars svarende til knap 80.000 danske kroner til både Nikki Cornwell og Shelbie Selewski. Foto: MEGA

Mens hun til Shelbie blandt andet skrev:

- Der er ingen, der burde gå gennem så meget og være så stresset, som du har været. Jeg håber, at du og din smukke familie får en skøn juletid.

Begge kvinder har lidt økonomisk og sundhedsmæssigt, og det forlyder, at de er i fare for at blive smidt ud af deres boliger.

Sponsoreret indhold