Kendte20. april 2020

Tatovører genåbner i dag: Hitsanger Bro viser to nye tatoveringer

Det er kun få timer siden, at diverse tatovørsaloner igen måtte åbne, efter statsministeren i midten af marts lukkede Danmark. Sangeren Bro har allerede prydet kroppen med hele to nye tatoveringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bro_-_tatovering.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det kan for mange føles som umenneskelige tider, når både frisører og tatovører holder lukket.

Og særligt når der er tale om så mange uger, som det har været tilfældet i Danmark.

Her har det nemlig siden midten af marts været forbudt for blandt andre tatovører, frisører, fysioterapeuter osv. at holde åbent.

Men i fredags meddelte Statsministeriet således ud, at denne type erhverv atter måtte åbne deres forretninger i dag mandag.

Og det er altså noget, som den 24-årige sanger Bro i den grad har benyttet sig af.

De mange tatovører har kun haft åbent i få timer, siden de for flere uger siden blev bedt om at lukke. Men Bro har allerede fået hele to tatoveringer.

Det afslører han i en story på sin Instagram-profil.

- Jeg har lige fået tegnet et navn over, forklarer Bro til sine mere end 130.000 følgere på Instagram og viser sin ene arm pakket ind film.

- Og så har jeg fået lavet et kompas på den anden - og et kors her, fortæller han videre, mens han står i solen ude foran tatovørbutikken.

Men det er altså ikke det eneste, den populære sanger har i vente i denne uge. De blonde lokker skal nemlig have en tur med saksen, viser en story på selvsamme sociale medie.

Det lader altså til, at Danmarks genåbning i den grad har været længe ventet hos den unge sanger.

Sponsoreret indhold