Kendte17. marts 2022

Tara Jayne er "menneskelig Barbie-dukke": Er for tynd til at få større bryster

Læger har afvist australske Tara Jayne at få endnu større bryster, fordi hun kun vejer 45 kg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Australske Tara Jayne, 33, beskriver sig selv som "en menneskelig Barbie-dukke", og hun har da også fem brystforstørrende operationer, seks næseoperationer og utallige injektioner med fillers og Botox på cv'et.

Under sin medvirken i programmer som "Botched" og "Mirror Mirror" er det kommet frem, at hun har brugt svimlende 1,3 mio. kr. på skønhedsoperationer.

I "Mirror Mirror" beskriver hun sig selv som en "opgraderet limited-edition Barbie-dukke", mens hun er utilfreds med sine E-skål.

– Jeg tror, jeg vil have større bryster, fortæller hun i dokumentaren, der følger en gruppe australiere, der er besatte af plastikoperationer.

Artiklen fortsætter under billedet

Da hun medvirkede i E!-programmet "Botched", forsøgte hun forgæves at overtale lægerne til at give hende større bryster.

Men i programmet bliver hun i den grad skuffet, da hendes vægt er "farligt lav", og lægerne vurderer, at hun er for tynd til at få større bryster.

– Jeg er bekymret for hendes overordnede helbred, lyder lægens vurdering af Tara Jayne, der vejer 45 kg.

Artiklen fortsætter under billedet

– Der er ingen grænser for mig, når det kommer til plastikkirurgi. Det er utroligt afhængighedsskabende, og jeg vil have større bryster, fortæller hun i "Botched".

– Lige så snart jeg må rejse igen, har jeg planer om at rejse oversøisk og få lavet mine bryster til 1500 ml fra 1050 ml.

Sponsoreret indhold