Kendte27. august 2023

Tallulah Willis hyldes: Viser før- og efterbillede fra spiseforstyrrelse

Bruce Willis' og Demi Moores yngste datter har delt billeder af, hvordan hendes krop så ud, da hun havde en spiseforstyrrelse
Scout Larue Willis, Tallulah Belle Willis, and Rumer Willis arrive at the Los Angeles premiere of "Once Upon a Time in Hollywood" at the TCL Chinese Theatre on July 22, 2019. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Tallulah Willis (midten) med sine søstre, Scout Larue Willis (venstre) og Rumer Willis (højre).
 Foto: Jordan Strauss/Ritzau Scanpix

Kendisdatteren Tallulah Willis bliver hyldet på Instagram.

Det gør Bruce Willis' og Demi Moores yngste datter, fordi hun har delt et meget ærligt opslag på Instagram, hvor hun viser sin krop frem.

Helt præcist viser hun, hvordan hendes krop så ud, da hun led af en spiseforstyrrelse.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie delte 29-årige Tallulah Willis sit opslag tirsdag aften og skrev: "Jeg elsker hende. Og jeg elsker, hvor modig hun har været".

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-24/3.jpg
Til venstre ses Tallulah Willis med sin spiseforstyrrelse. Til højre er hende nu.
 Foto: Instagram

Det ene billede, som kendisdatteren har delt, er en selfie af hendes krop, mens hun var syg, mens det andet billede er et screenshot af hendes mave nu, som hun har sendt i en gruppebesked.

- Se min sunde krop, har Tallulah Willis skrevet, hvortil hendes storesøster Rumer Willis har svaret: "Du er smuk".

På Instagram er det strømmet ind med hyldestbeskeder i Tallulah Willis' kommentarfelt i kølvandet på hendes ærlige opslag.

- Bare bliv ved med det. Du gør det fantastisk, har en for eksempel skrevet, mens en anden skriver følgende:

- Det her er så vigtigt. Tak for at være ærlig om ægte omkring det her emne. Det betyder meget for mange med spiseforstyrrelser.

Tallulah Willis har de seneste tre år været åben om sin kamp mod anoreksi og sin hæmmende overopmærksomhed omkring sin krop.

Hun har blandt andet fortalt, at hun på et tidspunkt var helt nede og veje 43 kilo, og at hun på grund af medierne har følt sig grim, siden hun var teenager.

Sponsoreret indhold