Kendte24. april 2023

Tal R sælger luksusbolig

Kronprinsparrets yndlingskunstner Tal R har sat sin andelsbolig i København til salg
Tal R har udsmykket kronprinsparrets hjem på Amalienborg. Her hilser Mary på kunstneren i forbindelse med et erhvervs- og kulturfremstød i Brasilien i 2012.
Tal R har udsmykket kronprinsparrets hjem på Amalienborg. Her hilser Mary på kunstneren i forbindelse med et erhvervs- og kulturfremstød i Brasilien i 2012.
 Foto: MARTIN HØIEN

Efter at have boet tre år tæt ved søerne og Torvehallerne midt i København sælger kunstneren Tal R sin 235 kvm. store andelslejlighed.

Den 56-årige billedskaber, hvis fulde navn er Tal Shlomo Rosenzweig, vil have 17 mio. kr. for boligen, som de senere år er blevet totalrenoveret fra gulv til loft. Nye yder- og indervægge, plankegulve og gulvvarme, ovenlysvinduer, håndsnedkereret køkken i massivt egetræ, flere franske altaner og deleterrasse er noget af det, den nye ejer får adgang til.

Israelskfødte Tal R og hans 24 år yngre hustru Emma - som er tidligere model, skuespiller og barnebarn af Jørgen Leth - er allerede videre. Forleden købte parret en villa i Klampenborg.

Tal R var en af de kunstnere, som kronprins Frederik og kronprinsesse Mary personligt udvalgte, da de skulle have udsmykket væggene i deres palæ på Amalienborg.

De senere år har været lidt af en nomadetilværelse for Tal R. I 2020 solgte han sin 264 kvm. store herskabslejlighed på Østerbro for 13.250.000 kr., hvilket var langt under den oprindelige udbudspris på 15 mio. kr. Det tog i øvrigt ni måneder at få den solgt.

Se lejligheden som Tal R nu sælger for 17 mio. kr. her.

Sponsoreret indhold