Kendte10. juli 2020

Taget på fersk gerning: Kvinde sked for åben skærm under nyhedsudsendelse

Hvis du kan se kameraet, så kan kameraet også se dig. Men måske var en amerikansk kvinde slet ikke klar over, hun blev filmet, da hun valgte at trække bukserne ned på live-tv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scphotos021175.jpg
 (Foto: MEGA)

Det var midt i en CNN-udsendelse om den verserende coronapandemi, at nyhedsvært Sarah Sidner fik sig en gedigen overraskelse.

Det skriver News.

Udsendelsen viste optagelser fra Santa Monica strand i Los Angeles, og midt i oplæsningen fik både nyhedsværten samt programmets seere ekstra meget for pengene.

En kvinde i baggrunden foldede sirligt en par plastikposer ud på sandet som en substitut for et toilet.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Kvinden i baggrunden var således ikke umiddelbart klar over, at hun blev filmet – og selvsagt uvidende om, at hendes ”toiletbesøg” blev sendt på live-tv.

Den befippede studievært forsøgte straks at blokere for kvinden på billedet. Ifølge mediet havde hun muligvis fået en besked i sin øresnegl om, hvad der foregik bag hende.

Kvindens gerning skabte straks vild debat på internettet, og folk var decideret chokerede over hendes opførsel:

- De fleste mennesker ville forsøge at finde et toilet, og hvis der ikke var noget, en busk. Hvem beslutter sig dog for at skide foran en tv-kamera?, spørger en seer angiveligt, mens andre har en mere humoristisk tilgang til episoden.

- Når naturen kalder, er du nødt til at svare, joker en anden.

- Det må være en lortedag på arbejdet, skriver en tredje med reference til studieværten, der højst sandsynligt havde rigeligt med udfordringer, da hun forsøgte at afskærme kvinden.

Ifølge mediet skulle kvinden angiveligt være hjemløs.

Sponsoreret indhold