Kendte17. maj 2023

Szhirley til manden efter tre uger: - Du skal lige vide, jeg ikke er på prævention

Sangerinden Szhirley havde advaret sin mand, Mads Møller, da hun helt i begyndelsen af forholdet blev gravid med deres første barn
Szhirley var helt klar i spyttet, da hun fandt sammen med sin mand.
Szhirley var helt klar i spyttet, da hun fandt sammen med sin mand.
 Foto: Søren Jul Lamberth

De har dannet par i snart 14 år.

Men inden da havde Szhirley og musikproduceren Mads Møller været i studiet sammen et utal af gange uden at føle en snert af tiltrækning.

Tværtimod.

I podcasten ”112 for knuste hjerter” fortæller ”Gammel Kongevej”-sangerinden, at hun syntes, Mads var en underlig nordjyde, som sad og mumlede ovre i et hjørne, mens Mads syntes Szhirley var en superlarmende københavner, der bare væltede rundt og raserede hele lortet, når hun var på besøg.

- Okay, super snegl, har jeg tænkt om ham, og han har tænke superpsycho om mig, siger hun og griner.

Med andre ord ikke just det oplagte match.

Szhirley og Mads Møller har været sammen i små 14 år. 
Szhirley og Mads Møller har været sammen i små 14 år.
 Foto: Dan Mariegaard

Men ikke desto mindre opstod der alligevel et romantisk øjeblik, da de begge var til Vesterbro Festival, som i dag hedder Distortion.

Begge havde fået en del inden for vesten, da de pludselig begyndte at kysse.

- Så gik vi hjem, og så kyssede vi lidt på hinanden der, og næste morgen tænkte jeg: ”Ej, jeg var fuld i går, jeg bliver lige nødt til at prøve, hvordan det er i ædru tilstand, for jeg føler det var godt”.

- Og det gjorde vi så, og så blev vi faktisk total viklet ind i hinanden derfra, afslører hun.

Efter tre uger fik Szhirley lyst til at få børn og smed en bombe foran Mads.

- Så jeg kan bare huske, jeg sagde til ham: ”Jeg vil bare lige sige, jeg vil rigtig gerne have børn, og jeg bruger ikke noget prævention, så hvis det er, at vi ligesom ikke bruger prævention, så skal vi bare lige huske, at så får jeg ikke en abort”.

Sønnen Elton kom nærmest til verden på forældrenes ni månedersdag. Siden tilsluttede Bille sig til familien Rokahaim Møller.
Sønnen Elton kom nærmest til verden på forældrenes ni månedersdag. Siden tilsluttede Bille sig til familien Rokahaim Møller.
 Foto: Aller Media

Det var hendes nye kæreste dog fuldstændig klar på. Og allerede et par uger efter begyndte Szhirley at mærke de karakteristiske tegn på en graviditet: hun havde det underligt, og hendes urin lugtede sjovt.

- Så var jeg gravid. Det var Elton, der var lagt i ovnen der, fortæller Szhirley som på daværende tidspunkt havde dannet par med Mads i et par uger.

Mange mente, at man ikke kunne få et barn efter så kort tid. Nu har de dog været sammen i snart 14 år og har ifølge Szhirley ingen planer om at gå fra hinanden.

Sponsoreret indhold